ته دیگ شاید خوشمزه‌ترین قسمت هر غذایی باشه که مقاومت برای نخوردنش واقعا سخته. ته دیگ رو با مواد مختلفی میشه درست کرد که یکی از این مواد سیب زمینیه. در ادامه با طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد ترد و شیشه ای مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه ته دیگ و شیشه ای سیب زمینی

  • سیب زمینی 2 عدد
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • کنجد یک قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه ته دیگ شیشه ای با سیب زمینی رنده شده

طرز تهیه ته دیگ شیشه ای

مرحله اول، رنده کردن سیب زمینی

برای شروع سیب زمینی رو بشویید و پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی رنده شده رو داخل یک کاسه بریزید و روی سیب زمینی آب سرد بریزید تا سطح سیب زمینی رو بپوشونه. یک ربع زمان بدید تا سیب زمینی داخل آب بمونه. سپس سیب زمینی رو آبکش کنید و سیب زمینی رو فشار بدید تا آب سیب زمینی خوب گرفته بشه.


مرحله دوم، اضافه کردن زعفران

در این مرحله زعفران دم کرده و نمک رو به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا زعفران به همه قسمت‌های سیب زمینی برسه و سیب زمینی رنگ بگیره.


مرحله سوم، پهن کردن سیب زمینی کف قابلمه

یک قابلمه نچسب انتخاب کنید. به مقدار کافی روغن بریزید و قابلمه رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه. وقتی که داغ شد، کنجد رو کف قابلمه بپاشید. سیب زمینی رو داخل قابلمه بریزید و کف قابلمه به طور یکنواخت پخش کنید، سپس با پشت قاشق سیب زمینی رنده شده رو کمی فشرده کنید. قابلمه رو دو دقیقه روی حرارت بذارید تا ته دیگ کمی خودش رو بگیره و بعد برنج رو اضافه کنید.

نکته مهم: اگر برنج رو فورا روی سیب زمینی رنده شده بریزید، برنج زعفران آب شده رو جذب می‌کنه و ته دیگ سیب زمینی کم رنگ میشه.


مرحله چهارم، اضافه کردن برنج

برنج آبکش یا کته که آبش کامل کشیده شده یا ماکارونی رو داخل قابلمه بریزید. حرارت رو کم کنید و حدود 50 دقیقه زمان بدید تا ته دیگ شیشه ای و ترد بشه و برنج دم بکشه. وقتی که برنج دم کشید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و حدود 5 دقیقه صبر کنید از حرارت قابلمه کم بشه و ته دیگ به راحتی جدا بشه. سپس یک دیس با اندازه مناسب روی قابلمه بذارید و برنج یا ماکارونی رو به صورت قالبی داخل دیس برگردونید.