شاید بپرسید با غوره چی میشه درست کرد؟ خورش غوره مسمای بادمجان با مرغ یا غوره مسمای گیلانی، از خورشتهای محبوب فصل تابستونه. ترکیب مرغ، بادمجون و غوره یه خورشت خوشمزه و بینظیر میده. اگه امتحان نکردید، حتما یکبار درست کنید. در این مطلب از وبسایت فیدیا با طرز تهیه غوره مسمای بادمجان با مرغ مجلسی و خوشمزه آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه غوره مسما برای 2 نفر
- مرغ دو تکه (بدون پوست)
- غوره یک پیمانه (باید ریز و بی دون باشه)
- پیاز یک عدد
- رب گوجهفرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
- بامجان یک عدد
- گوجهفرنگی دو عدد
- آب زعفران
- نمک
- فلفل سیاه
- زردچوبه
- پودر تخم گشنیز
دستور پخت خورشت غوره مسمای مجلسی و خوشمزه با بادمجان با مرغ به صورت تصویری
مرحله اول، مزهدار کردن مرغ
ابتدا تکههای مرغ رو با نمک و فلفل و آب زعفرون مزهدار کنید و حداقل به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت بدید. در ادامه تکههای مرغ مزهدار شده رو داخل یک قابلمه مناسب سرخ کنید و وقتی که سرخ شدن، مرغها رو از قابلمه خارج کنید، چون در مرحله بعد توی همین قابلمه پیاز سرخ میکنیم.
مرحله دوم، آماده کردن پیاز داغ
در این مرحله پیاز رو رنده کنید و توی همون قابلمه که مرغ رو سرخ کردید، تفت بدید. وقتی که پیاز سبک شد ادویهها رو که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر تخم گشنیز بود رو به پیاز اضافه کنید. سپس وسط قابلمه کمی جا باز کنید و رب گوجهفرنگی رو در وسط قابلمه با کمی روغن تفت بدید و وقتی که رنگ رب باز شد و بوی خامیش گرفته شد و خوشرنگ شد سپس رب گوجهفرنگی رو با پیاز داغ و مخلوط کنید. در ادامه یک و نیم لیوان آبجوش اضافه کنید و بعد مرغهای سرخ شده رو به مواد اضافه کنید. مقدار آب جوش با توجه به تعداد و اندازه مرغها میتونه کم و زیاد بشه. در ادامه درب قابلمه رو بگذارید و حرارت رو کم کنید.
مرحله سوم، آماده کردن برنج
برنج رو که از قبل خیس کرده بودید رو روی حرارت بگذاربد و با کره دم بگذارید.
مرحله چهارم، اضافه کردن غوره به خورشت
بعد از گذشت 15 دقیقه به خورش سر بزنید، مرغها رو برگردونید و مقداری زعفرون دم کرده به خورشت اضافه کنید. حرارت رو کم کنید به طوری که خورشت با حرارت پایین قل بخوره و 15 دقیقه دیگه صبر کنید و سپس یک پیمانه غوره به خورش اضافه کنید. 10 دقیقه بعد از اضافه کردن غوره خورش مسمای غوره آماده میشه.
مرحله پنجم، سرخ کردن گوجه و بادمجان
بادمجون رو خرد کنید و برای 30 دقیقه داخل آب نمک بگذارید. بعد از آب نمک بیرون بیارید و خوب خشکشون کنید و سپس بادمجون رو سرخ کنید.
در ادامه گوجهفرنگی رو هم از وسط به دوقسمت تقسیم کنید و سرخ کنید.
مرحله ششم، سرو غوره مسمای گیلانی
در آخر خورش عوره مسما رو به همراه بادمجان و گوجهفرنگی سرخ شده سرو کنید. اگه دوست داشتید اگه دوست داشتید میتونید بادمجان و گوجهفرنگی سرخ شده رو در 5 دقیقه آخر پخت به خورشت غوره مسما اضافه کنید ولی بهتره که به صورت جداگانه کنار خورشت سرو کنید.