کتلت مرغ و اسفناج یه غذای خوشمزه و مقوی و نسبتا ساده هست که امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و اسفناج مناسب برای چهار نفر
- گوشت چرخکرده مرغ دویست گرم (من اکثرا از گوشت چرخ کرده بوقلمون مصرف دارم)
- تخم مرغ دو تا سه عدد (بسته به ریز و درشت بودن تخم مرغ)
- اسفناج ریز خورد شده صد و پنجاه گرم
- پیاز یک عدد
- سیر رنده شده یا پودر سیر
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- آرد ذرت دو قاشق غذاخوری (اگه در دسترس نبود ، سه قاشق غذاخوری آرد سفید یا پودر سوخاری جایگزین کنین)
- پودر گردو یک تا دو قاشق غذاخوری
دستور تهیه کتلت مرغ و اسفناج
برای شروع ابتدا پیاز نگینی خرد شده رو تفت بدین. سپس کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده، سیر رنده شده و ادویه ها رو اضافه و خوب که سرخ شدن از روی حرارت بردارین تا خنک بشه.
تخم مرغ ها رو بزنین تا از حالت لختگی در بیان و بعد با مواد تفت داده شده، اسفناج ریز خرد شده، آرد ذرت، پودر گردو مخلوط و به شکل دلخواه سرخ کنین.
پودر گردو اختیاریه ولی بخاطر تعدیل طبع سرد اسفناج و مرغ، مناسب و عالیه.
میتونین کل مواد رو بدون تفت دادن اولیه ، با هم مخلوط و خوب ورز بدین و بعد سرخ کنین. اگه گیاهخوار هستین، قارچ ریز خرد شده رو جایگزین گوشت چرخ کرده کنین که خود قارچ منبع کامل پروتئین به حساب میاد و اگه قارچ مصرف داشتین برای چسبندگی مایه کتلت از سیب زمینی پخته و کوبیده شده استفاده کنین. نوش جونتون