کوفته آلو و قیصی یه غذای سنتی و حوشمزه که اگه کوفته و غذاهای سنتی رو دوست دارید پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته الو و قیصی
مواد لازم کوفته
- گوشت چرخکرده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
- پیاز یک عدد درشت
- برنج خام نصف استکان
- لپه یک استکان
- سبزی خشک دو تا سه ق غ شامل ترخون مرزه و شوید
- آرد نان یا نخودچی دو قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
مواد لازم سس
- پیاز یک عدد درشت
- روغن به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- رب انار دو تا سه قاشق غذاخوری
- برگه ی قیصی نفری ۴ عدد من ۱۶ عدد ریختم
- آلو بخارا نفری ۴ عدد (۱۶ عدد)
- نصف یک عدد به درشت یا یک عدد سیب درشت
- نمک به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته آلو قیصی
برای شروع ابتدا به یا سیب را بصورت مکعبی کوچک خرد میکنیم.
برنج را دو ساعت جلوتر خیس کرده و سپس میپزیم. لپه را هم میپزیم و سپس چرخ میکنیم.
پیاز را رنده ی درشت کرده و آب اضافه اش را میگیریم. سپس تمام مواد کوفته را مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم و گلوله های به اندازه ی یک نارنگی کوچک برداشته و خوب گرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. (من کوفته ها را سرخ نکردم)
حالا میریم سراغ سس کوفته. دو قاشق روغن توی قابلمه ریختم پیاز را هم نگینی خرد کردم و به قابلمه اضافه کردم و کمی تفت دادم.
بعد زردچوبه را افزوده و تفت دادم سپس رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه و تفت دادم بعد یک لیتر آب داغ اضافه کردم برگه ی قیصی و آلو بخارا و سیب مکعبی خرد شده را اضافه کردم نمک هم ریختم و بعد از جوش آمدن آب کوفته ها را اضافه کردم. ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد آماده است.
توجه داشته باشید که این کوفته کم آب با طعم ملس و بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می کنم حتما آنرا درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.