شیرینی شکوفه بهاری یه شیرینی خوشمزه و محلسیه که برای عید نوروز عالیه و آدم حس و حال بهار رو از دیدنش میگیره. شیرینی شکوفه بهاری به خاطر وجود آرد برنج تو مواد اولیه خیلی لطیف و در عین حال تردی خاصی داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد  لازم برای تهیه شیرینی شکوفه بهاری

  • زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۸۰ گرم)
  • کره ۱۵۰ گرم (جایگزینش میتونید از کره گیاهی استفاده کنید)
  • پودرقند نصف پیمانه (۷۵) گرم حتماً الک کنید
  • آرد برنج مرغوب ۱/۲ پیمانه (۶۰ گرم)
  • نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه (۴۰ گرم)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • رنگ ژله ای به دلخواه

دستور پخت شیرینی شکوفه بهاری

طرز تهیه شیرینی شکوفه بهاری

برای شروع در ابتدا کره نرم شده به همراه پودرقند رو با دور تند همزن به قدری بزنید تا کره پقکی و حجیم بشه.

سپس زرده رو به همراه وانیل اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

سپس آرد برنج و نشاسته رو بریزید داخل مواد و دوباره بزنید تا یه خمیر یکدست و هم زده صاف داشته باشید.

نصف آرد الک شده رو همون ابتدا با خیال راحت به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بعد بقیه آرد رو قاشق قاشق اضافه کنید و هربار ترکیب کنید.

اینجا اگه دوس دارید خمیرتون رنگی بشه یکی دو قطره رنگ اضافه کنید و بعد با نوک انگش خمیر رو جمع کنید تا رنگ خوب به خورد خمیرتون بره و یکنواخت بشه. من خمیرم رو دو قسمت و از دو رنگ استفاده کردم، دقت کنید اصلا خمیر رو ورز ندید، فقط با لیسک و یا نوک انگشتاتون خمیر رو جمع کنید، آرد زیادی نریزید شاید کمتر و یا بیشتر از آرد دستور استفاده بشه. (برای من یکی دو قاشق از آرد اضافه موند) باید به خمیری نرم و بدون ترک برسید چسبندگی خیلی کم خمیر طبیعیه ولی وقتی گلوله میکنید نباید به انگشتاتون بچسبه.

خمیر رو داخل کیسه فریزر داخل یخچال نیم ساعت استراحت بدید، بعد از این تایم خمیرهارو با وردنه باز کنید و طبق روال تمام شیرینی های خمیری کاتر بزنید و داخل سینی فر بچینید. (سینی احتیاج به کاغذ یا چرب کردن نداره) حالا سینی رو ۲۰ دقیقه دوباره در یخچال استراحت بدید و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (در فر برقی ۲۰ درجه کمتر) به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار بدید.

دقت کنید زیاد توی فر نمونه که شیرینی هاتون خشک میشه، من در سولاردوم با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد ۱۲ دقیقه قرار دادم.

بذارید خوب خنک بشن بعد با یه فشار کوچولو از سینی جدا میشن، تا داغه بهشون دست نزنید چون خیلی تردن.

بعد بنا به سلیقه خودتون با گاناش شکلاتی، شکلات ذوب شده رنگی یا … تزئینش کنید. این شیرینی شکوفه بهاری با ماندگاری بالا رو در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.