کیک پراتیک یه کیک کره ای خوشمزه و خوش بافته. پیشنهاد می کنم این کیک رو حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک پراتیک
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شکر ۱ پیمانه
- کره نرم شده ۱۲۰ گرم
- شیر ۱ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
برای مواد رویه
- پودر نارگیل ۱/۴ پیمانه
- پودر گردو یکم درشت ۱/۴ پیمانه
- شکر قهوه ای یک و نیم قاشق غذاخوری
- دارچین نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کیک پراتیک
برای شروع ابتدا همه مواد اولیه برای تهیه رویه و باهم مخلوط کنید و کنار بذارید.
سپس کره و شکر رو هم داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه.
در ادامه تخم مرغ و وانیل رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر و پودر نارگیل رو هم اضافه کنید و به زدن ادامه بدید و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که دوبار الک کردید رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه.
کف قالب سایز ۲۳ سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید و مواد رویه رو رویش بپاشید.
سپس بادام پرک شده یا خلال بادام را روی مواد بریزید. (در صورت تمایل)
فر از یکربع قبل گرم کنید. دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد توستر و فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت زمان پخت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه. جهت اطمینان از پخت کامل از خلال دندون استفاده کنید.
نکات مهم پخت کیک پراتیک
- برای رویه شکر قهوه ای رویه رو ایرانی یا خارجی استفاده کنید فرقی نداره. میتونید شکر سفید هم بزنید ولی قهوه ای خوش طعم تره.
- چه از کره حیوانی چه کره گیاهی هردو میتونید استفاده کنید.
- از پیمانه های استاندارد استفاده کنید، البته یک لیوان دسته دار فرانسوی هم مساوی با یک پیمانه هست.