خاگینه گل محمدی رو امتحان کردید؟ نگم از از عطر و طعم بهشتی این خاگینه که بی نهایت خوشمزس. بریم برای مقدار مواد اولیه و دستور پخت خاگینه گل محمدی.
مواد لازم برای تهیه خاگینه گل محمدی
- تخم مرغ ۶ عدد
- ماست سفت شیرین ۴ قاشق غذاخوری
- آرد ۸ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر گل سرخ ۳ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین ۲ قاشق مرباخوری
- پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
- پوور زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
- شکر ۲ لیوان (دسته دار فرانسه)
- آب جوش ۱ لیوان
- زعفران به مقدار نیاز
آموزش خاگینه گل محمدی
برای شروع اول شکر و آب جوش رو میزاریم رو حرارت هم نمیزنیم تا شکرک نزنه وقتی از اطراف ظرفمون حباب ها تشکیل شدن یه دور هم میزنیم وقتی یکی دو قل زد زعفران اضافه کنید و شعله رو خاموش کنین.
بریم سراغ مواد خاگینه؛ تخم مرغ هارو همراه هل با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شه ماستمون رو اضافه میکنیم یه دقیقه هم میزنیم.
بعد دارچین زنجبیل و پودر گل محمدی رو اضافه میکنیم با همزن دستی هم میزنیم گردوی خرد شده هم اضافه میکنیم سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که قبلا سه بار الک کردیم تو دو مرحله به مواد اضافه میکنیم.
تابه مون رو با برس چرب میکنیم در حد چرب شدن روغن اضافی نریزین.
سپس مواد رو داخل تابه میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم به مدت یه ربع با حرارت ملایم بپزه بعد اینکه هر دو طرف سرخ شد شعله رو خاموش کنید.
شهد ولرم رو روی خاگینه داغ بریزین و نیم ساعت اجازه بدین شهد به خورد خاگینه بره و به شکل دلخواه مربع یا لوزی برش بزنین و نوش جان کنید.
نکات مهم تهیه خاگینه گل محمدی
- میتونین تو قالب سیلیکونی بریزین و داخل فر بزارین.
- بعد اینکه مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کردین زیاد هم نزنبن فقط در حد مخلوط شدن اون موقع خاگینه تون پف نمیکنه.
- بعد اینکه مواد رو آماده کردین موادتون به رنگ سبز درمیاد نگران نباشین بعد پخت رنگش قهوه ای میشه.
- شهد ولرم خاگینه داغ شهدتون نباید داغ باشه اون موقع خاگینه تون تیلیت میشه.
- اندازه شکر و آب برای شهد خاگینه ها دو به یک هست.
- ماستتون ترش نباشه.