دسر گل سرخ یه دسر بسیار خوشرنگ و لعاب و خوشمزه ست. اگه بخوایم دسری درست کنیم که عطر و طعم سنتی با چهره ای مدرن و زیبا داشته باشه، دقیقا میشه دسر گل محمدی که هم خوشگله هم خوش عطره هم خوش رنگه، دیگه چی بهتر از این؟ بافتشم خیلی نرم و لطیف بود. توی دهن آب میشد. میزان شیرینیش هم ملایم بود و اصلا دلو نمیزد. کلا من دسرهایی با شیرینی ملایم رو ترجیح میدم که طعم خود دسر رو حس کنم.
مواد لازم برای تهیه دسر گل سرخ با ژلاتین و شیر و خامه
- شهد مربای گل محمدی ۲۵۰ میلی لیتر
- آب ۲۵۰ میلی لیتر
- شیر ۵۰۰ میلی لیتر
- خامه ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۳۰ گرم
- آب سرد برای ژلاتین ۱۵۰ میلی لیتر
- رنگ خوراکی صورتی ۲ قطره
دستور تهیه دسر گل سرخ با پودر ژلاتین و شیر و خامه
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم تا اسفنجی شود و روی بخار کتری بن ماری می کنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود.
سپس داخل قابلمه ای، آب و شهد را مخلوط و حرارت می دهیم تا فقط کمی گرم شود. ژلاتین آماده را هم می افزاییم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.
در ادامه در ظرفی دیگر، خامه را با همزن دستی باز و یک دست می کنیم. شیر را در ۳ مرحله افزوده و با همزن دستی می زنیم تا خامه گلوله گلوله نشود. مخلوط شهد و ژلاتین را هم می افزاییم.
یک پیاله از مواد برداشته، دو قطره رنگ خوراکی صورتی افزوده مخلوط کرده و به مایه ی دسر می افزاییم.
مایه را از صافی ریز رد میکنیم تا کف آن از بین برود و داخل قالب دسری که نم کرده و ۱۰ دقیقه در فریزر گذاشته ایم می ریزیم و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
دسر را از یخچال دراورده دورتا دور آن را با نوک چاقو از قالب آزاد کرده و در ظرف مناسبی برمی گردانیم.
دور تا دور دسر هم چند قاشق از شهد گل می ریزیم.
نکته: من به دسر اصلا شکر اضافه نکردم و شیرینیش ملایم بود. شما اگه دوست داشتید می تونید کمی شکر اضافه کنید.