کال کباب گیلانی که دیگه نیاز به معرفی و تعریف نداره. اصلا غذاهای گیلانی کلا نیاز به تعریف نداره از بس که خوشمزه و درجه یک هستن.

مـواد لازم برای تهیه کال کباب گیلانی

  • بادمـجان یک کیلو
  • گـردو صـد گـرم
  • انـار تـرش سه عدد نسبتا بزرگ
  • گلپر یک قاشق مربا خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • سـیر چهار حـبه درشت
  • سبزی شامل چوچاق، کاکوتی، نعناع، گشنیز سـابیده یک الی یک نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه کال کباب گیلانی

طرز تهیه کال کباب گیلانی سنتی به روش اصلی
اول از هـمه بادمجان ها رو بـشورید خشک کنید با چاقـو چـندتا داخـلش بـزنید روی گـاز روی شعله پخشکن بزارید تا کباب بـشه بـه این دلیل با چاقو روزنه ایجاد میکنم که هم بادمجان بهتر پخته میشه هم گاز شما تمیز میمونه بعد از پختن پوستش جدا کنید خرد کنید کنار بزارید.

کال کباب گیلانی
گـردو داخـل نمکار بسابید اگه نمکار ندارید داخل غذاساز بریزید درست هر چی گردو بیشتر باشه خوشمزه تره ولی با این قیمت همون صد گرم کافیه کمتر هم میتونید.

طرز تهیه کال کباب با انار

گردو خارج کنید سبزی که شامل چوچاق، گشنیز، نعناع، کاکوتی هستش خرد کنید بعد بسابید یک الی یک و نیم قاشق غذاخوری سبزی سابیده کافی اگه سبزی های محلی ندارید همون نعناع و گشنیز کافی این نکته یادتون بمون گشنیز باید دو برابر نعناع باشه در غیر اینصورت سبزی شما تلخ میشه.

طرز تهیه کال کباب بدون رب انار
انار تـرش دون کنید و بسابید اگه انار ترش نداشتید همون رب انار ترش یک قاشق غذاخوری سرپر کافی هست.

دستور کال کباب رشتی

گلپر طعم عالی به کال کباب میده بخاطر استفاده کردن از انار حتما گلپر استفاده کنید.

دستور کال کباب گیلانی اصیل با عکس

سیر هم بسابید یا رنده کنید.

همه موادی که سابیدید همراه بادمجان پخته و خرد شده رو داخل نمکار بریزید با سنگ آروم بزنید تا همه مواد به خورد هم بره نمک اضافه داخل ظرف در دار بزارید دو الی سه ساعت داخل یخچال بزارید تا همه مواد به خورد هم بره بعد نوش جان کنید.