نان همبرگر صد درصد آرد گندم کامل! بریم با هم یک نان همبرگر با آرد کامل درست کنیم البته این نان همبرگر تماما با ارد کامل تهیه شده. این نان بسیار خوش طعم و خوش عطره!
مواد لازم برای تهیه نان همبرگر با آرد سبوس دار گندم
- آرد گندم کامل (۵۰۰گرم)
- آب ولرم تقریباً 40 درجه سانتیگراد ( ۳۲۰ گرم) در تابستان خنک تر باشه
- مخمر خشک فوری ( ۷گرم)
- روغن زیتون یا کره یا روغن جامد (15 گرم )
- نمک (۸گرم)
دستور پخت نان همبرگر با آرد سبوس دار گندم
همه مواد را داخل یک کاسه یا مخلوط کن بریزید. اگر از میکسر استفاده می کنید از اتصال قلاب خمیر استفاده کرده و ۵ دقیقه ورز دهید. اگر خمیر را با دست درست کردید، آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.ورز زیاد نیاز نداره خمیر جمع و لطیف بشه کافیه.
میزان آبخوری آردها متفاوت است ممکن است به دو سه قاشق اب بیشتر نیاز باشد اگر روغن زیتون استفاده کردید از کمی کره هم استفاده کنید کره نان را خوش بافت تر میکند.
خمیر آماده را در ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید، در آن را بپوشانید و اجازه دهید حداقل 1 ساعت استراحت کند. (این زمان ممکن است بسته به درجه حرارت آشپزخانه شما متفاوت باشد).
بدون اینکه پف خمیر را بگیرید خمیر را روی سطح قرار داده کمی ورز دهید خمیر را وزن کرده به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قطعه را چانه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کنند.
بعد از 5 دقیقه هر چانه را به اندازه نعلبک گرد کنید اصلا فشار وارد نکنید وگرنه پف خمیر میخوابد و با کمی فاصله آنها را روی سینی چرب شده یا ارد پاشی شده با فاصله قرار دهید. (من سبوس پاشیدم).
کمی آرد روی خمیر بپاشید با یک پارچه خشک و سبک بپوشانید و اجازه دهید حداقل ۴۵ دقیقه استراحت کند تا خمیر پف کند.
آخرای استراحت فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و مجددا کمی آرد بپاشید و در فر به مدت ۱۶ دقیقه بپزید. بعد پخت، رول ها را روی توری قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه خنک شوند.
در فر گازی با ۱۹۰درجه پختم اخر کار کمی گریل کردم. به اندازه نیاز بعد پخت و خنک شدن مابقی را حتما فریز کنید.