بریم سراغ یه دونر کباب خونگی و خوشمزه با گوشت چرخ کرده!
مواد لازم برای تهیه دونر کباب با گوشت چرخ کرده برای سه تا چهار نفر
- گوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط نیم کیلو
- پیاز متوسط 1 عدد
- سیر کوچک 2 حبه
- ماست 1 قاشق غذاخوری
- آرد سمولینا 2 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک
- پاپریکا نصف ق چایخوری
دستور تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده
ابتدا تمام مواد تشکیل دهنده دونر رو داخل غذاساز میریزیم و میکس میکنیم.
اگر غذاساز ندارید سیر و پیاز را رنده کنید و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا حالت چسبنده پیدا کنه. ورز دادنش بسیار مهمه باید حالت خمیری پیدا کنه.
سپس مواد را مثل کلیپ با یک یا دو لایه نایلون بصورت استوانه ای بپیچید و بمدت پنج الی شش ساعت ابتدا در یخچال و بعد در فریزر بذارید تا کاملا منجمد بشه.
وقتی گوشت کاملا منجمد و یخزده شد از فریزر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در بیرون از یخچال قرار بدید و سپس با چاقوی تیز بصورت ورقه ای و نازک برش بزنید.
دقت کنید که کل گوشت رو یکجا برش نزدنید و به اندازه ای که تابه جا میشه برش بزنید، چون اگر برش بزنید و منتظر بمونید برش ها خیلی زود نرم میشه و حالت ورقه ای رو ازدست میده.
داخل تابه روغن بریزید و اجازه بدید روی گاز خوب گرم بشه و بعد ورقه هارو سرخ کنید.
خیلی زود آماده و سرخ میشه. در نهایت با مخلفات نوش جان کنید.