این کوکی اسپرسو یکی از بی نظیرترین طعم هایی است که تا بحال تجربه کردم. ترکیب عالی قهوه، کارامل و شکلات!
مواد لازم برای تهیه بیسکویت اسپرسو
برای خمیر بیسکوییت اسپرسو
- کره ۴۵ گرم
- آرد ۷۵ گرم
- پودر قند ۴۵ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- پودر کاکائو ۹گرم
- پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری
- شیر ۲ قاشق چایخوری
برای فیلینگ
- سس کارامل
برای گاناش
- خامه قنادی ۱۵۰ گرم
- پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری
- شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
- نمک یک پنس
طرز تهیه کوکی اسپرسو
برای تهیه خمیر بیسکوییت در یک کاسه بزرگ آرد، پودر قند، کاکائو، نشاسته ذرت و پودر نسکافه، نمک و کره را به خوبی با هممخلوط کنید.
بعد شیر را اضافه کرده تا خمیر جمع شود. (مواد را با نوک انگشتان مخلوط کنید که خمیر به روغن نیفتد و زیاد هم ورز ندهید.) خمیر را در یک کیسه پلاستیکی گذاشته و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
در این فاصله گاناش را آماده کنید.
خامه قنادی را درون ظرفی مناسب ریخته روی شعله ملایم گاز قرار دهید وقتی داغ شد. (نباید به هیچ وجه بجوشد فقط داغ شود.)
پودر نسکافه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید سریع با قاشق هم بزنید تا حل شود شکلات را خرد کرده و به خامه اضافه کنید یک دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شود بعد مخلوط کرده و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
روی آن پلاستیک قرار دهید طوری که به طور مستقیم با سطح گاناش در تماس باشد.
سپس داخل یخچال بگذارید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
بعد از ۲۰ دقیقه خمیر کوکی را روی سطح آرد پاشی شده یا کاغذ روغنی به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز کرده و با کاتر دلخواه برش بزنید (میتوانید از وردنه های طرح دار استفاده کنید) و داخل سینی فر بچینید و در فر گرم به مدت ۱۰ دقیقه پخت کنید.
بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شوند.
گاناش را از یخچال خارج کرده با بلندر یا همزن برقی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بزنید تا کمی رنگش روشن تر و نرم شود و آن را داخل قیف ریخته و در محیط کوکی ها پایپ کرده و وسط آنرا با سس کارامل پر کنید و کوکی دیگری را روی آن گذاشته و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند و نوش جان کنید.