کاپ کیک ماربل اسفنجی دو رنگ یه کاپ کیک خاص و شیک و فوق العاده خوشمزه ست!

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ماربل اسفنجی

  • آرد ۵۶ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع ۳۰ میلی لیتر
  • پودر کاکائو ۶ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شیر ۴۵ میلی لیتر
  • کرم تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری یا اب لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری ( قابل حذف)
  • شکر دو تا ۲۵ گرم

دستور پخت کاپ کیک ماربل وانیلی شکلاتی دورنگ و اسفنجی

طرز تهیه کاپ کیک ماربل وانیلی

۱. زرده را همراه ۲۵ گرم شکر اول مخلوط کرده تا روشن و سبک شود وانیل و روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

۲. شیر و ارد را اضافه کنید و‌ به آرامی فلد کنید مواد را دو قسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. (در حد مخلوط شدن)

۳. سفیده تخم مرغ را همراه کرم تار تار (اگر استفاده میکنید) در ظرف تمیزی ریخته و هم بزنید تا کف کنید.

۴. حالا در حین هم زدن ۲۵ گرم شکر دوم را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل سبک و فرم دار شود.

۵. ۱/۴ سفید را به مواد ساده اضافه کرد فولد کنید مجدد ۱/۴ دیگر اضافه کنید و به آرامی فولد کنید.

۶. حالا ۱/۴ سفیده را به مخلوط کاکائویی اضافه کنید و فولد کنید و در مرحله آخر مابقی سفیده را اضافه و فولد کنید. تو هم زدن دقت کنید هم زدن بیش از اندازه پف را از بین میبره.

۷. از مواد شکلاتی در کپسولها ریخته و بعد مواد سفید و مجدد مابقی مواد شکلاتی را بریزید و با خلال کمی خط ایجاد کنید.

۸. در فر گرم ۱۷۰ درجه به مدت بیست دقیقه بپزید.

نوش جان