کاپ کیک ماربل اسفنجی دو رنگ یه کاپ کیک خاص و شیک و فوق العاده خوشمزه ست!
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ماربل اسفنجی
- آرد ۵۶ گرم
- سفیده تخم مرغ ۳ عدد
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۳۰ میلی لیتر
- پودر کاکائو ۶ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- شیر ۴۵ میلی لیتر
- کرم تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری یا اب لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری ( قابل حذف)
- شکر دو تا ۲۵ گرم
دستور پخت کاپ کیک ماربل وانیلی شکلاتی دورنگ و اسفنجی
۱. زرده را همراه ۲۵ گرم شکر اول مخلوط کرده تا روشن و سبک شود وانیل و روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
۲. شیر و ارد را اضافه کنید و به آرامی فلد کنید مواد را دو قسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. (در حد مخلوط شدن)
۳. سفیده تخم مرغ را همراه کرم تار تار (اگر استفاده میکنید) در ظرف تمیزی ریخته و هم بزنید تا کف کنید.
۴. حالا در حین هم زدن ۲۵ گرم شکر دوم را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل سبک و فرم دار شود.
۵. ۱/۴ سفید را به مواد ساده اضافه کرد فولد کنید مجدد ۱/۴ دیگر اضافه کنید و به آرامی فولد کنید.
۶. حالا ۱/۴ سفیده را به مخلوط کاکائویی اضافه کنید و فولد کنید و در مرحله آخر مابقی سفیده را اضافه و فولد کنید. تو هم زدن دقت کنید هم زدن بیش از اندازه پف را از بین میبره.
۷. از مواد شکلاتی در کپسولها ریخته و بعد مواد سفید و مجدد مابقی مواد شکلاتی را بریزید و با خلال کمی خط ایجاد کنید.
۸. در فر گرم ۱۷۰ درجه به مدت بیست دقیقه بپزید.
نوش جان