دستور تهیه یک کیک شکلاتی خیس با شکلات تخته ای رو براتون آماده کردم که فوق العاده خوشمزه و پر طرفداره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.


مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس با شکلات تخته ای

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • وانیل ۱/۴قاشق چای خوری
  • شیر ولرم ۱ پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس شکلات

  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۱/۴پیمانه
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم
  • کره یا روغن ۵۰ گرم

دستور پخت کیک شکلاتی خیس با شکلات تخته ای

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با شکلات تخته ای
۱. تخم مرغ، شکر و وانیل را ۱۰ دقیقه حسابی با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

۲. شیر و روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۳. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده و در طی ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط و یکدست شدن مایه کیک هم بزنید.

۴. فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و کیک را داخل قالب بریزید. (قالب را چرب کرده و ته آن کاغذ روغنی بیاندازید.)

۵. کیک را داخل فر بگذارید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کیک کفایت میکند.

۶. دراین فاصله سراغ درست کردن سس شکلاتی بروید.

۷. شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. (تا زمان اضافه کردن به شیر گوله نبندد. پودر کاکائو را الک کنید.)

۸. به شیر اضافه و مخلوط کرده سپس روی حرارت ملایم بگذارید.

۹. مدام هم بزنید تا شیر کمی غلظت پیدا کند.

۱۰. شکلات تخته ای را اضافه کنید تا سس به غلظت مناسب برسد. (نه سفت باشد نه شل و آبکی)

۱۱. در نهایت کره یا روغن را اضافه کرده مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.

۱۲. کیک پخته شده را از فر خارج کرده به ته قالب اب سرد بزنید تا زودتر بتونانید کیک را از قالب جدا کنید.

۱۳. کاغذ روغنی ته کیک را بردارید مجدد قالب را با فرچه چرب کنید کیک را به داخل قالب برگردانید.

۱۴. سس شکلاتی که از دما کمی افتاده اما هنوز داغ است روی کیک بریزید و اجازه دهید سس شکلاتی به خورد کیک برود.

۱۵. مقدار کمی از سس را نگه دارید.

۱۶. به کمک یک سینی که روی درب قالب میگذارید، کیک را به آرامی برگردانید.

۱۷. ظرف سروتان را ردی ته کیک که به روی خودتان است بگذارید و کیک را داخل آن قرار دهید.

۱۸. از سس شکلات باقی مانده روی کیک بریزید و با ترافل و شکلات چیپسی تزئین کنید.

۱۹. اگر از قالب کمربندی برای تهیه کیک استفاده کنید راحت ترید.

نوش جان


طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با پیمانه لیوان

کیک شکلاتیه خیس فوق‌العاده خوشمزه

ابتدا سس کیکمون رو آماده می‌کنیم. دو لیوان شیر و نصف پاکت خامه ( پاکت صورتی ) رو خوب هم میزنیم تا صاف و یکنواخت بشه بعد روی حرارت قرار داده تا داغ بشه لازم به جوشیدن نیس داغ که شد حرارت رو خاموش می‌کنیم ۲۰۰ گرم شکلات تلخ یا ساده رو اضافه کرده هم میزنیم تا شکلات آب بشه بعد این سس رو میذاریم کنار تا خنک بشه.

قالبمون رو با کره پوشش داده آردپاشی می‌کنیم میذاریم کنار لیوان مورد استفاده برای اندازه‌گیری دسته‌‌دار فرانسوی میباشد.

مواد لازم برای کیک:
  • چهار عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان شکر
  • یک لیوان روغن مایع
  • یک لیوان شیر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک قاشق مرباخوری پر بکینگ پودر
  • دو لیوان آرد
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند همزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه تقریبا ۲/۵ دقیقه بزنین کافیه بعد روغن و شیر رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد، بکینگ‌پودر و کاکائو رو مخلوط و الک کرده قاشق قاشق به موادمون اضافه کرده با همزن دستی به آرومی هم میزنیم.

بعد در قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدیم بعد از ۴۰ دقیقه به وسیله خلال از وسط کیک تست می‌کنیم اگه نیاز بود پنج دقیقه دیگه رو اجازه میدیم بمونه کیکمون رو از فر که بیرون آوردیم از داغی که افتاد تقریبا بیست دقیقه بعد روی کیکمون با خلال سوراخ هایی ایجاد می‌کنیم و سس خنک شده رو کم‌کم روی کیکمون میریزیم اجازه میدیم یکی دو ساعت بمونه تا سس کاملا جذب کیک بشه بعد میتونین برش بزنین و نوش جونتون کنین.


کیک خیس شکلاتی رو هرکی خورده عاشقش شده.  لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی(یعنی پیمانه قنادی را حدود یک سانت سرخالی پر کنید)

مواد لازم:

  • 1 لیوان شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان روغن مایع
  • 1 لیوان شیر
  • 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 و نیم لیوان آرد

برای سس:

  • 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 2 لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن مایع
  • 1 لیوان شکر

برای تزیین:

هرمیوه ی دلخواهی یا ترافل یا پودر انواع مغزیجات

طرز تهیه:

برای کیک تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید.

قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 25 تا 30 دقیقه بپزید. (زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد ممکن است در فر شما زمان پخت بیشتر شود با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید.)

مواد سس را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق کمی بجوشانید و سپس کنار بذارید ولرم شود. (کیک خیس از اسمش مشخص هست بافت کیک خیس میشود اگر دوست ندارید خیلی خیس شود میتوانید مقدار سس را با مواد کمتری درست کنید.)

وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید و برش بزنید و بعد از اینکه کیک ولرم شد سس ولرم را روی کیک بریزید وقتی سس را جذب کرد با پودر پسته تزیین کنید و سپس داخل یخچال بذارید نیم ساعت یا یک ساعت بماند سپس سرو کنید. نوش جان