دستور این پاستیل های بدون گلوکز و ژلاتین میوه ای نرم و خوشمزه رو براتون آماده کردم و پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنین که خیلی راحت میتونین تو خونه درستش کنین!
مواد لازم برای تهیه پاستیل با پودر آگار آگار
مواد لازم لایه کیوی:
- کیوی ۱ عدد متوسط
- آب ⅘ لیوان
- شکر ۱ لیوان منهای دو ق غذاخوری
- آگار آگار ۷ گرم (۱ قاشق غذاخوری سر پر)
مواد لازم لایه توت فرنگی:
- توت فرنگی ۴ عدد درشت
- آب ⅘ لیوان
- شکر ۱ لیوان منهای دو قاشق غذاخوری
- آگار آگار ۱ قاشق غذاخوری سر پر
آموزش روش تهیه پاستیل بدون پودر ژلاتین با پودر آگار آگار
برای شروع ابتدا کیوی و آب را داخل مخلوط کن بریزید تا کامل میکس شوند. این ترکیب را در قابلمه روی حرارت قرار دهید. آگار آگار و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد. سپس آن را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید.
توت فرنگی و آب را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید. سپس آن را در قابلمه با شکر و آگار باهم ترکیب کنید و اجازه دهید بجوشد.
سطح لایه ی کیوی که در قالب اندکی بسته شد، مواد لایه توت فرنگی را که خنک شد روی آن بریزید و باز در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
بعد از سرد شدن لایه ها، آنها را از قالب خارج کرده و به شکل دلخواه برش بزنید.
در این مرحله تکه ها را کنار هم بچینید و در مقابل نور خورشید به مدت ۳ روز قرار دهید تا اطرافشان خشک شود (اطراف هر آبنبات سفت و کریستالیزه باید شود.)
( برای جلوگیری از ریختن گرد و غبار روی آبنبات ها می توانید روی آنها را با پارچه نازکی بپوشانید.)
بعد از خشک شدن آبنبات ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
نکته مهم: برای اینکه فرآیند خشک کردن در مقابل آفتاب سریع تر اتفاق بیفتد زمانی که ترکیب آبنبات ها روی حرارت به جوش آمد اجازه دهید مقدار بیشتری بجوشد تا آب بیشتری تبخیر شود.
روش دوم، طرز تهیه پاستیل با پودر ژلاتین و ژله
مواد لازم
- ژله دلخواه یک بسته
- آب جوش نصف لیوان
- گلوکز ۳ قاشق غذاخوری
- ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ژلاتین و پودر ژله را باهم مخلوط کنید و آب جوش بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس بزارید روی بخار کتری و هم بزنید تا دونه های ژله و ژلاتین حل بشن و مایع شفافی داشته باشید.
سپس گلوکز اضافه و حدود پنج دقیقه بزارید روی بخار و هم بزنید تا حل بشه. قالب های سیلیکونی خیلی کم چرب کنید و مواد داخلش بریزید و بزارید یخچال حدود چهار پنج ساعت بمونه بعد جدا کنید اول یکم چسبناکه ولی تو یخچال که بمونه خوب میشه.
- میتونید یکی دو قاشق شیر به آب اضافه کنید تا یکم مات بشه با آب جوش پاستیل براق دارید. ولی شیر زیاد نریزید چون اگه سرد باشه دون دون میشه.
- میتوتید دو رنگ درست کنید و یا یه بسته ژله الورا را بجای اب با شیر درست کنید و نصف قالب پر کنید نیم بند که شد رنگ دیگه را بریزید.
- گلوکز حذف نکنید چون باعث کشسانی پاستیل میشه.
- گلوکز و ژلاتین در لوازم قنادی یا فروشگاها میشه تهیه کرد.