نان سیمیت رولی رو امتحان کردید؟

مواد لازم برای تهیه نان سیمیت رولی

  • ارد نان ٥٠٠ گرم
  • شیرسرد ۲۰۰گرم (تاحدي شیراضافی كنيد كه خميرلطيفي بدست بياد ميزان مصرف شیربستگی به كيفيت اردتون دارد)
  • روغن مایع یاروغن زیتون ۵۰ گرم
  • شکر ۳۵ گرم
  • نمک ۷ گرم
  • بهبود دهنده اس۵۰۰ ۴ گرم
مواد داخل خمیر:
  • پنیرلبنه ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیرصبحانه نصف لیوان
  • کره ۲۰ گرم
  • یک‌عدد فلفل دلمه ای
  • جعفری یاشوید ۱ قاشق غذاخوری
موادبراي رومال:
  • شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • کنجد، خرفه و سیاه دانه به مقدار لازم

دستور پخت نان سیمیت رولی

طرز تهیه نان سیمیت رولی

مرحله ١: آرد را داخل كاسه بزيزيد.

مرحله ٢: مخمر ،شكر ،نمك، را هم بريزيدوهم بزنيد

نكته: اگه از سالم بودن مخمرتون مطمئن نيستيد در يك ليوان تميز مخمرخشك فوري و ١ قاشق چای خوری شكر و ١ قاشق غذاخوری آرد بريزيد و از شير اب ولرم رو به گرم به اندازه ٢ بندانگشت آب بريزيد و هم بزنيد يك دَر روي ليوان بزاريد به مدت ١٠ دقيقه صبر كنيد اگه فعال شد مخمر شما سالم هست بعد ميتونيد به مواد مرحله ٢ اضافي كنيد.

مرحله ٣: در اين مرحله شیر را اضافي كنيد به مدت ١دقيقه همبزنيد سپس روغن مایع یازیتون رو اضافي كنيد.

مرحله ٤: اگه ديديد خميرتون هنوز خشك هست و شكل خمير به خودش نگرفته و جمع نميشه مجدد ميتونيد بهش شیر اضافي كنيد ميزان مصرف شیر بستگي به كيفيت اردتون داره به مدت ١٥دقيقه خوب ورز بديد لطافت خميرتون به نرمی لاله گوش.

مرحله ٥: خمیرتون راچونه کنید به مدت ۱۰ الی ۱۵دقیقه استراحت دهید.

مرحله ٦: سپس باوردنه باز کرده مواد پنیری را داخل خمیر گذاشته خمیر را رول کنید روی خمیر را بامخلوط (شیره انگور واب و ارد) رومال کنید سپس روی خمیرتون رو کنجد بپاشید بعد خمیررا به ضخامت ۲ انگشت خمیر را برش زده و داخل سینی فرقرار داده و چهار طرف سینی ۴ تا لیوان اب جوش گذاشته روی خمیر را بپوشانید به‌ خمیرهاتون ‌تقریبا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت استراحت داده تا حجم خمیرهاتون ۲ برابر شود.

مرحله ۷: قبل گذاشتن داخل فر روی خمیرهاتون را اب اسپری کنید و‌در فر ظرف اب جوش گذاشته و فربرقي۲۰۰درجه فرگازي٢۱۰درجه از قبل گرم شده قرار دهيد.

زمان پخت: به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقيقه.

نوش جان

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای به روش اصلی