نان سیمیت رولی رو امتحان کردید؟
مواد لازم برای تهیه نان سیمیت رولی
- ارد نان ٥٠٠ گرم
- شیرسرد ۲۰۰گرم (تاحدي شیراضافی كنيد كه خميرلطيفي بدست بياد ميزان مصرف شیربستگی به كيفيت اردتون دارد)
- روغن مایع یاروغن زیتون ۵۰ گرم
- شکر ۳۵ گرم
- نمک ۷ گرم
- بهبود دهنده اس۵۰۰ ۴ گرم
مواد داخل خمیر:
- پنیرلبنه ۳ قاشق غذاخوری
- پنیرصبحانه نصف لیوان
- کره ۲۰ گرم
- یکعدد فلفل دلمه ای
- جعفری یاشوید ۱ قاشق غذاخوری
موادبراي رومال:
- شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۳ قاشق غذاخوری
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- کنجد، خرفه و سیاه دانه به مقدار لازم
دستور پخت نان سیمیت رولی
مرحله ١: آرد را داخل كاسه بزيزيد.
مرحله ٢: مخمر ،شكر ،نمك، را هم بريزيدوهم بزنيد
نكته: اگه از سالم بودن مخمرتون مطمئن نيستيد در يك ليوان تميز مخمرخشك فوري و ١ قاشق چای خوری شكر و ١ قاشق غذاخوری آرد بريزيد و از شير اب ولرم رو به گرم به اندازه ٢ بندانگشت آب بريزيد و هم بزنيد يك دَر روي ليوان بزاريد به مدت ١٠ دقيقه صبر كنيد اگه فعال شد مخمر شما سالم هست بعد ميتونيد به مواد مرحله ٢ اضافي كنيد.
مرحله ٣: در اين مرحله شیر را اضافي كنيد به مدت ١دقيقه همبزنيد سپس روغن مایع یازیتون رو اضافي كنيد.
مرحله ٤: اگه ديديد خميرتون هنوز خشك هست و شكل خمير به خودش نگرفته و جمع نميشه مجدد ميتونيد بهش شیر اضافي كنيد ميزان مصرف شیر بستگي به كيفيت اردتون داره به مدت ١٥دقيقه خوب ورز بديد لطافت خميرتون به نرمی لاله گوش.
مرحله ٥: خمیرتون راچونه کنید به مدت ۱۰ الی ۱۵دقیقه استراحت دهید.
مرحله ٦: سپس باوردنه باز کرده مواد پنیری را داخل خمیر گذاشته خمیر را رول کنید روی خمیر را بامخلوط (شیره انگور واب و ارد) رومال کنید سپس روی خمیرتون رو کنجد بپاشید بعد خمیررا به ضخامت ۲ انگشت خمیر را برش زده و داخل سینی فرقرار داده و چهار طرف سینی ۴ تا لیوان اب جوش گذاشته روی خمیر را بپوشانید به خمیرهاتون تقریبا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت استراحت داده تا حجم خمیرهاتون ۲ برابر شود.
مرحله ۷: قبل گذاشتن داخل فر روی خمیرهاتون را اب اسپری کنید ودر فر ظرف اب جوش گذاشته و فربرقي۲۰۰درجه فرگازي٢۱۰درجه از قبل گرم شده قرار دهيد.
زمان پخت: به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقيقه.
نوش جان