یک نون خونگی خوشمزه و ساده به اسم نان فرانسوی گرد! بدون هیچ مقدمه ای بریم سراغ پخت این نان بسیار آسون و خوشمزه و بسیار خوش بافت!


مواد لازم برای تهیه نان فرانسوی گرد

  • آرد نول قوی ۴۰۰ گرم
  • آب ۱ ۳۰گرم
  • شیر پر چرب ۱۳۰ گرم
  • نمک ۸ گرم
  • شکر ۸ گرم
  • مخمر ۶ گرم
  • کره نرم ۴۰ گرم

دستور پخت نان فرانسوی گرد خوشمزه و آسان

طرز تهیه نان فرانسوی گرد خوشمزه و آسان
برای شروع ابتدا تمام مواد خشک به ظر مورد نظر انتقال میدیم حتما آرد الک بشه تمام مواد خشک باهم مخلوط می کنیم.

بعد بهش شیر و بعد آب رو اضافه می کنیم دوستان در ریختن آب احتیاط کنید آب خور آردها با هم خیلی متفاوته. بعد که خمیر جمع شد حدود ۱۰دقیقه با دستگاه میزنیم بعد در ۳ مرحله کره بهش اضافه می کنیم. خمیر تا جایی زده بشه که به تست کشش خوبی برسه.

به خمیر استراحت اولیه در دمای محیط میدیم تا کامل حجم بگیره و دو برابر بشه. توجه کنید فقط دوبرابر نزارین ۱۰۰۰ برابر بشه و ترش کنه و بوی بد بگیره.

برای من حدود یک و نیم ساعت طول کشید کلا بستگی به اکتیو بودن مخمر داره.

حالا پف خمیر رو میگیریم چونه های ۵۰رتا ۷۰رگرمی میگیریم. ۱۰ دقیقه مجدد استراحت میدیم بعد فرم میدیم و توی سینی با فاصله قرار میدیم.

مجدد بهش استراحت میدیم حجمش تا دو برابر تا دو برابر و نیم بشه. بعد روشو آرد میپاشیم تیغ میزنیم و یک تکه کره بین شکاف قرار میدیم.

میتونید هم نزازید ولی کره پوسته خیلی تردی بهش میده من عاشقش شدم.

بعد توی فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم. البته برای من نیم ساعت زمان برد. امیدوارم که درستش کنید و کلی لذت ببرین.

توجه داشته باشید که کیفیت آردها بی نهایت متفاوته. برای من حدود نصف پیمانه ببشتر شیر استفاده شد یواش یواش بهش آب یا شیر اضافه کنید تا به کیفیت مطلوب برسین.