کیک فررو روشه Ferrero Rocher رو اگه تا حالا درست نکردید پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحانش کنید، فوقالعاده ست!
مواد لازم برای تهیه کیک فررو روشه
- 4 عدد تخم مرغ
- 1.5 فنجان شکر
- 1 فنجان روغن
- 1 فنجان شیر
- 1 غلاف وانیل
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- 3 فنجان آرد
برای کرم
- 4 بسته خامه
- 1 بسته ماسکارپونه
- 2 قاشق سوپ خوری کاکائو
- 3 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه (کاسه شکلات را به مدت 10 دقیقه در آب داغ می گذاریم تا شکلات ذوب شود)
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 2 بسته شکلات
- برای پوشاندن لبه ها و بالا
- 100 گرم مغز فندق آسیاب شده
دستور پخت کیک فررو روشه شکلاتی بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و وانیل را به سفیده اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا تبدیل به برف شود.
زرده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه می گیریم و شکر را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا همزن ها 5 تا 6 دقیقه کف کنند، سپس روغن و شیر را اضافه کرده، دوباره مخلوط می کنیم، آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم، الک می کنیم و دوباره هم می زنیم، سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم.
مایه کیک را آماده کرده و از پایین به آرامی با کفگیر هم میزنیم و کاغذ روغنی میزنیم و لبه های آن را چرب میکنیم و مایه کیکمان را داخل قالب میریزیم و خوب پخش میکنیم و روی آن بادام میپاشیم و در قالب گرم شده میپزیم. فر با دمای 170 درجه تا زمانی که طلایی شود.
سپس کیک را بعد از اینکه خنک شد به سه لایه با ضخامت مساوی تقسیم می کنیم.
برای تهیه کرم
خامه را در ظرف مناسبی می گیریم و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا خیلی غلیظ نشود، ماسکارپونه را در ظرفی جداگانه می گیریم و 1 تا 2 دقیقه با همزن هم می زنیم و اضافه می کنیم.
به خامه 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا دوباره غلیظ شود و خامه رو می زنیم و یک بسته شکلات روچر را خرد می کنیم و در لایه های میانی می گذاریم روی کیک و لبه های آن خامه می زنیم و می پوشانیم.
لبه های آن را با مغز فندق با شکلات تزیین کرده و یک شب در یخچال استراحت می دهیم. نوش جان