کیک باقلوا شامی یزد یه شیرینی بسیار خوشمزه ست! حتی اگه خیلی اهل باقلوا و شیرینی نباشید باز هم پیشنهاد می کنم این باقلوا شامی یزد رئ امتحان کنید. یه شیرینی خوشمزه و خوش عطر!
مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا شامی یزدی
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد زرده و سفیده جدا
- ماست چرب غلیظ 2/3 پیمانه
- روغن جامد صاف (من مارک اصیل استفاده کردم) 2/3 پیمانه
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/8 قاشق چای خوری
- پودر هل 1 قاشق چای خوری
- شکر ۱ پیمانه سرخالی
- یک عدد زرده + ۱ قاشق غذاخوری ماست و کمی زعفران و پودر پسته برای رومال
شهد برای روی کیک
- 1 لیوان شکر + نصف لیوان آب و کمی گلاب را شهد کنید
دستور پخت کیک باقلوا شامی یزدی سنتی و بسیار خوشمزه
ابتدا سفیده ها را با نیمی از شکر هم بزنید تا سفت شود و در یخچال بگذارید.
روغن، هل و بقیه ی شکر را هم زده تا سبک شود.
مثل عکس زیر
زرده ها را یکی یکی افزوده خوب مخلوط کنید.
ماست هم دمای محیط را افزوده.
حالا مواد خشک الک شده را در دو مرحله افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سفیده ها را به آرامی با لیسک در دو مرحله مخلوط کنید.
خمیر ما شل و روان نیست و کمی سفت است.
در قالب مربع ۲۲ در ۲۲ که چرب و آرد پاشی شده پهن کرده، روی آن را با کاردک صاف و با برس از مواد رومال کاملا آغشته کنید و پودر پسته بپاشید.( عکس9 )
در فر گرم ۱۷۰ درجه تا زمانی که تستر تمیز بیرون آید بپزید اما بیشتر در فر نماند.
حالا وقتی کیک گرم است برش دلخواه داده و بلافاصله شیره ی هم دمای محیط را به خورد آن بدهید وبگذاریدجذب کیک شود. اگر تمایل دارید شیرین تر و یا مرطوب تر باشد، شیره ی بیشتری در فاصله ی یک ساعت بعد اضافه کنید.