تو این مطلب آموزش یه ترافل شکلاتی با کیک شکلاتی خرد شده خوشگل و خوشمزه رو براتئ آماده کردم. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی با کیک شکلاتی خرد شده
- ۳ بسته کیک کاکائویی آماده (۲۰۰ گرم)
برای گاناش
- ۱ پاکت خامه ۲۰۰ میلی لیتر
- ۲ بسته شکلات تلخ ۸۰ گرم
- در صورت تمایل مغز فندق یا گردو به مقدار دلخواه
برای روکش بیرون
- ۳ بسته شکلات تلخ
برای تزئین
- ۱ بسته شکلات سفید
طرز تهیه ترافل با خرده کیک
خامه رو روی اجاق می ذاریم وقتی به نقطه جوش رسید زیر اجاق رو خاموش کرده و ۲ بسته شکلات رو داخلش می ریزیم و میذاریم ذوب بشه روی کیک های تو میکسر خرد شده گاناش رو اضافه کرده و ورز میدیم.
روی ظرفمون رو با سلفون می پوشونیم و حداقل نیم ساعت توی یخچال قرار می دیم. بعد از اینکه از یخچال در آوردیم توپک هایی به اندازه گردو گرد میکنیم بعد اینکه همشونو به این شکل گرد کردیم دوباره توی یخچال قرار می دیم نیم ساعت دیگه هم استراحت می دیم.
در این فاصله ۳ بسته شکلات تلخ رو به روش بن ماری ذوب می کنیم. سپس خلال دندان رو به ترافل مون فرو می کنیم و توی شکلاتی که ذوب کردیم سریع فرو کرده و در میاریم. لازم نیست کلش رو فرو کنیم تا نصفش به شکلات آغشته بشه کافیه.
برای تزئین یک بسته شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب می کنیم بعد شکلاتمون رو داخل کیسه فریزر می ریزیم و از یه گوشه اش خیلی کوچیک می بریم روی ترافل های آماده شده با حرکات سریع خط هایی ایجاد می کنیم. آماده ی سروه.
نوش جان
طرز تهیه ترافل موزی با کیک خرد شده
مواد این دسر کاملا دلبخواهی هست و دست خودتون هست که چه جور بچینید و درست کنید. یه دسر انگلیسی خوشمزه لایه هاش شامل کیک یا بیسکوییت و انواع کرم دلخواه و پودینگ، کرم کاسترد و انواع میوه های مناسب دسر و مناسب فصل، ژله و حتی خامه فرم گرفته و …..
مواد لازم
- کیک یا بیسکویت
- پودر ژله موز نصف بسته
- موز ۱ عدد
- خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
- گردو به میزان دل خواه
برای این دسر از هر کرم دل خواه می تونید استفاده کنید. من از ترکیب خامه و پنیر ماسکارپونه و ژله موز استفاده کردم.
پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم کنار خنک بشه. خامه و پنیر ماسکارپونه رو با همزن زدم. ژله خنک شده رو اضافه کردم و کمی هم زدم.
از کیک یا بیسکویت می تونید استفاده کنید. کیک بسته بندی و حتی خونگی. کیک رو خرد و تکه کردم.
داخل ظرف هام مقداری کیک ریختم و کمی با شیر مرطوب کردم، از کرم ریختم و موز حلقه ای کمی چیدم و کمی گردوی خرد شده و به این شکل لایه ها رو پر کردم.
چند ساعتی یخچال بمونه خوشمزه تر و عالی تر. در آخر روش موز و کمی خلال پسته چیدم.
طرز تهیه توپک شکلاتی کوکوستار
توپک شکلاتی کوکوستار یه میان وعده بسیار خوشمزه و کاربردی که حتی بچه ها خیلی بیشتر دوست خواهند داشت.
مواد لازم
- 1 بسته پودر کرم شانتی
- 1 فنجان شیر سرد
- 1 قاشق غذاخوری پودر قند
2 فنجان نارگیل (پیمانه اندازه گیری ،200 میلی لیتر)
بعد از 1 فنجان نارگیل، آن را به صورت کنترل شده اضافه کنید و با توجه به قوام آن کم یا زیاد کنید. باید به گونه ای باشد که بتوان آن را بدون اینکه با دست از هم بپاشد، گرد کرد.
برای رویه
- 2 بسته شکلات
طرز تهیه
کرم شانتی را با شیر هم بزنید تا یکدست شود. مقداری نارگیل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. باقیمانده نارگیل را به آرامی اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید به دلخواه داخل آن یک فندق یا بادام قرار دهید.
شکلات را با 1 قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بریزید. روی قوری بگذارید تا آب شود. (بن ماری)، توپ های ما با شکلات ذوب شده پوشانده شده و روی کاغذ روغنی ردیف می شوند. بعد داخل یخچال گذاشته شود تا شکلات ها ببندد. نوش جان