دستور پخت شیرینی فرفره ای مربایی رو دوازده سال پیش یاد گرفتم که خیلی خوشمزه و خوشگله. امیدوارم درستش کنید و لذتشو ببرید.

خیلی خوشحال میشم اگه نظرتونو برام بنویسید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی فرفره ای مربایی

  • کره یا مارگارین ۹۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۹۰ گرم
  • شکر ۱۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل مایع یک قاشق چای‌خوری (یا وانیل پودری یک چهارم قاشق چای‌خوری)
  • آرد ۲۸۰ گرم
  • مربا، نوتلا، مارمالاد، کرم لوتوس یا هر کرم دلخواه به میزان لازم
  • پودر پسته به میزان لازم (به دلخواه)

دستور تهیه تهیه شیرینی فرفره ای مربایی مجلسی و شیک

طرز تهیه شیرینی فرفره ای مربایی مجلسی و شیک
برای شروع ابتدا همه مواد را دقیق اندازه‌گیری کرده و کنار بگذارید تا هم دمای محیط شوند.

سپس کره و پنیر را در کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست بشن، شکر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید سپس بیکینگ پودر، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه قاشق قاشق از آرد اضافه کنید و با همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد مخلوط شوند در آخر با لیسک مواد را یکدست کنید.

سپس خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و برای سه چهار ساعت در یخچال قرار بدید. روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه و به ضخامت دو سه میل خمیر را باز کنید و با رولت بر یا چاقوی تیزی خمیر را با مربع های سه در سه سانت برش بزنید و روی کاغذ روغنی یا کاغذ تفلون با کمی فاصله بچینید.

دستور پخت شیرینی فرفره ای

چهار گوشه هر خمیر را برش بزنید.

شیرینی فرفره ای شکلاتی

سپس دو قاشق مربا (مارمالاد) یا نوتلا یا هر کرم دلخواه را در قیف یک بار مصرف ریخته و نوک قیف را قیچی کنید و از نوتلا در مرکز خمیر پایپ کنید و مثل فرفره گوشه های خمیر را یکی در میان روی نوتلا بگذارید و در آخر با پودر پسته تزئین کنید.

شیرینی فرفره ای برای عید

پخت شیرینی فرفره ای در فر: اگر فر گازی دارید روی دمای ۱۸۰ درجه فر را روشن کنید.

پخت شیرینی فرفره ای در فر برقی یا سولاردام: اگر فر برقی دارید روی هوای چرخشی (کانوکشن) و حرارت ۱۶۵ درجه و بیست دقیقه پیش گرمایش بدید سپس سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه وسط فر بگذارید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید کافیست نوک هر فرفره کمی رنگ بگیرد.

سینی را از فر خارج کرده و کمی که از داغی افتاد شیرینی ها را روی سینی مشبک منتقل کنید.

این شیرینی های خوشمزه دو هفته در ظرف دردار و دمای محیط ماندگاری دارند، برای ماندگاری بیشتر شیرینی ها را در ظرف دردار چیده و در فریزر نگه دارید.

این مقدار مواد حدود ۸۰ عدد شیرینی فرفره ای مربایی میدهد.