شیرینی لوتوس یکی شیرینی خوشمزه با کرم بیسکوییتی خانگی خوشمزه و نرم و با رویه ترد هست و می توانید چنین شیرینی هایی را با کرم بیسکوییت، نوتلا، پنیر، کاستارد، شیر عسل غلیظ شده یا مارمالاد پرکنید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی لوتوس

  • آرد 300 گرم
  • شیر 70 گرم
  • کره 30 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک 2/3 قاشق چای‌خوری
  • شکر 50 گرم
  • مخمر 6 گرم

برای فیلینگ

  • 350- 300 لوتوس (کرم بیسکوییت ایرانی هم داره که خیلی خوشمزست. منم ایرانی استفاده کردم.)

برای رومال

  • تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری شیر

دستور پخت شیرینی لوتوس خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی لوتوس

مخمر را در شیر ولرم حل کنید. یک قاشق چای٬خوری شکر از کل شکر و یک قاشق غذاخوری آرد از کل ارد بردارید به شیر اضافه کنید هم بزنید، در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

در یک کاسه عمیق، تخم مرغ، شکر، نمک را بزنید، مخمر را اضافه کنید، مخلوط کنید.

آرد الک شده را داخل آن بریزید (ممکن است کمی بیشتر یا کمتر به آرد نیاز داشته باشید. اگر ارد را کامل اضافه کردید و حس کردید خمیر خشک است کم کم اب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم شود)،

همانطور که خمیر جمع می شود کره نرم را کم کم اضافه کنید و ورز دهید خمیر صاف، الاستیک و کمی چسبنده است.

خمیر را چانه کنید، آن را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، سلفون بکشید اجازه دهید استراحت کند. وقتی خمیر دوبرابر شد پف ان را گرفته مجددا چانه کنید، اجازه دهید دوباره دوبرابر شود.

پف خمیر را اروم بگیرید خمیر را وزن کنید وبه 9 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را چانه کنید، با پلاستیک بپوشانید، 10 دقیقه استراحت دهید.

سپس خمیر را به صورت یک لایه مستطیل شکل باز کنید و لوتوس را روی لبه قرار داده و بپیچید.

نان ها را روی کاغذ نسوز قرار دهید، روی ان را بپوشانید، اجازه دهید حجم بگیرد.تقریبا نیم ساعت.

قبل از پخت، روی نان ها را رومال کنید و در فر داغ بپزید. به مدت 15-20 دقیقه در دمای 190 گرم بپزید. زیاد نپزید خشک میشه. اگر رنگ نگرفت گریل کنید. نون من زیاد پختم ترد شدو من روشو نپوشوندم. اگر نون ترد شد سریع بعد پخت روش پلاستیک بکشید. نوش جان


طرز تهیه کرم بیسکویتی لوتوس

خوشمزترین کرم بیسکوییتی لوتوسه که با این روش میتونی تو خونه درست کنیو لذت ببری! میتونید با نون تست یا برای فلینگ کیک و نون های مغزدار و چیز کیکا و دسرها ازش استفاده کنید.

مواد لازم برای یک شیشه 370 گرمی

  • شکر قهوه ای 45 گرم
  • 200 گرم بیسکویت لوتوس
  • 100 گرم شیر کامل گرم (بپزین بزارین کنار)
  • 50 گرم کره به قطعات خرد شده
طرز تهیه

شکر را در مخلوط کن یا میکسر بریزید، و پودر کنید. کناره ها را با لیسک تمیز کنید و جدا کنید بیسکویت ها را اضافه کنید و 15 ثانیه تا خوب اسیاب شن
شیر و کره را اضافه کنید، 3 دقیقه مخلوط کنید، یک خمیر نسبتا روان و یکدست به دست می آوریم، همه چیز را به یک شیشه منتقل می کنیم و می گذاریم خنک شود.

پس از آن غلیظ تر می شود و می توانید هنگام استفاده شیشه را برای چند ثانیه زیر آب داغ یا مایکروویو قرار دهید تا در صورت تمایل بافتش رون شه تا یک هفته تو یخچال میمونه.