قرابیه استارباکس ترکیه ای (Starbucks Kurabiye) یک گزینه عالی برای شیرینی های عید شما با طعم گردو و شکلات و دارچین خیلی هم سریع و راحت تهیه میشه. حتما امتحان کنید. بافتش هم ترد و نرم هست.
مواد لازم برای تهیه قرابیه استارباکس ترکیه ای
- 150 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 100 گرم پودر قند (حدود 1 لیوان)
- 1 قاشق غذاخوری آب
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
- نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
- 300 گرم آرد (حدود 3 لیوان)
- 1 قاشق مرباخوری دارچین
- 1 استکان پسته (پشته خرد نمیشود)
- نصف لیوان چیپس شکلات
- حدود 1 لیوان گردوی درشت خرد شده (میتوانید با دست خرد کنید)
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی
دستور پخت تهیه قرابیه استارباکس ترکیه ای
ابتدا کره و زرده تخم مرغ را با همزن دستی یا همزن برقی هم بزنید. پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آب، دارچین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و با دست ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
به اندازه ای ورز بدید که آرد مخلوط شود و خمیر یکدستی شود. وقتی خمیر آماده شد، شکلات، پسته و گردو را اضافه کنید و کمی ورز بدید.
خمیر را روی سلفون بذارید و شکل رول بدید و با سلفون محکم بپیچید. قطر رول حدود 3 تا 4 سانتی متر باشد.
حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فریزر بذارید. سپس از فریزر بیرون آورید و با چاقو به ضخامت 1 سانت برش بزنید.
قرابیه های برش زده را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 160 درجه فن دار حدود 12 تا 13 دقیقه بپزید.
میتوانید بعد از رول کردن خمیر برای مدت زیاد داخل فریزر نگه دارید و هر وقت لازم داشتید بیرون آورید و 5 تا 10 دقیقه بعد برش بزنید.
این قرابیه استارباکس بوی شگفت انگیزی دارد و یک قرابیه فوق العاده در کنار قهوه است.
نکته: بهتره 15 دقیقه قبل از تهیه قرابیه مواد رو در دمای محیط قرار بدید. همچنین در صورت تمایل می تونید خمیر قرابیه رو تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.