مواد لازم برای تهیه کرپ کیک اسفناج
مواد لازم برای کرپ
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 پیمانه شیر
- 1 پیمانه برگ اسفناج آب پز (پوره شده)
- 1 و نیم پیمانه آرد (این اندازه به دلیل کیفیت آردها ممکنه متفاوت باشه، پس آردُ به صورت کنترل شده اضافه کن، تا خمیر کرپ روانی به دست بیاد)
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 5 قاشق غذاخوری روغن
مواد لازم برای خامه
- 2 بسته کرم شانتی
- 1 پیمانه شیر سرد
- 1 بسته خامه سرد
- 2 قاشق غذاخوری پودر قند
دستور پخت کرپ کیک اسفناج خوشمزه و خوشرنگ با گاناش شکلاتی
برای شروع ابتدا اسفناج رو شسته 5 دقیقه بخارپز کن، آبکش کن، پوره کن و کنار بذار تا خنک بشه.
تخم مرغ و شیر رو در ظرفی ریخته و هم بزن، سپس آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج رو بریز.
داخل تابه داغ که خیلی کم چرب شده، یه ملاقه از مواد کرپ بریز و تابه رو بچرخون تا مواد به طور مساوی همه جای تابه پخش بشه، وقتی لبه ها کمی خشک به نظر رسید برگردون، تا طرف دیگشم بپزه، انقد این کار رو تکرار کن تا خمیر تمام بشه (یادت نره که خمیر رو قبل از هر بار ریختن در تابه هم بزنی)
در حینی که کرپها خنک میشن، خامه رو درست کن، کرم شانتی رو با 1پیمانه شیر سرد، 1 بسته خامه سرد، 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کن و هم بزن و در یخچال بذار.
کرپ ها رو یکی یکی با کمی خامه فیلینگ کن و بعد کرپ بعدی رو روی قبلی بذار و خامه مالی و …
اونقدر این کار رو تکرار کن تا کرپ ها تمام بشن، در آخر تمام لبه ها و سطح کرپ ها را با خامه بپوشون.
روی کیک گاناش شکلاتی بریز و حداقل 1 ساعت در یخچال بذار و سرو کن.
مواد لازم برای تهیه گاناش
- خامه صبحانه 1 عدد
- شکلات تخته ای 300 گرم
ابتدا خامه رو در ظرفی بریز، روی حرارت بذار تا گرم بشه، حواست باشه که نباید بجوشه و فقط گرم بشه، سپس شکلات های رنگی رو بهش اضافه کن تا به وسیله گرمای خامه ذوب بشه، و درآخر کیک رو باهاش تزئین کن.