اگر تا حالا کره بادوم زمینی خونگی درست نکردید حتما امتحانش کنید، مطمئنم که عاشق طعمش میشید! حس بی نظیر طعم بادوم زمینی، کاملا طبیعی و ارگانیک بدون قند و شکر و نمک و مواد نگهدارنده!

کره بادام زمینی مناسب صبحانه و میانوعده بچه ها و بزرگترهاست و مخصوصا برای ورزشکارا خیلی مناسبه، قبل و بعد از ورزش.

توی هر رشته ورزشی که هستی مخصوصا بدنسازی اگر کره بادام زمینی توی رژیمت نباشه جاش خالیه!

از خواص کره بادوم زمینی میشه موارد زیر رو نام برد:

  • افزایش کلسترول خوب
  • پروتئین بالا
  • مناسب حجم و لاغری
  • جلوگیری از دیابت
  • سرشار از انتی اکسیدان
  • ضد التهاب
  • سرشار از فیبر
  • بهبود گوارش
  • کاهش خطر مرگ و بالابردن سلامتی بدن

خلاصه که ارزش غذایی خیلی بالایی داره، مخصوصا اگر با ترکیب بهشتی کره بادوم زمینی و عسل برای خودت لقمه درست کنی که دیگه‌ عالی میشه!

طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن

طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن

برای درست کردنش هم فقط احتیاج داریم به بادام زمینی و دستگاه مخلوط کن یا آسیاب.

بادام زمینی ها رو پوست میگیریم و داخل آسیاب میریزیم و با فاصله زمانی ۱۵ تا ۲۰ ثانیه پالس میزنیم تا وقتی که خمیری و شل بشه.

حتما با فاصله زمانی این‌کار رو انجام بدین و به دستگاهتون استراحت بدین تا بهش فشار نیاد.

اگه دوست دارید دونه های بادوم زمینی زیر دندون حس بشه کمتر پالس بزنید.

این کره بادوم زمینی طعم خالص بادام زمینی میده و مثل شرکتیا شیرین نیست

اگه دوست دارید شیرین‌باشه موقع خوردن بهش عسل اضافه کنید.

درست کنید و طعم و خواص بی نظیرش لذت ببرید.

یه روش دیگه برای درست کردن کره بادام زمینی اینه که اول بادام زمینی ها رو خوب تفت بدید تا کمی روغن پس بدن.

در این روش اول بادوم زمینی هاتون رو داخل یک تابه داغ کنین. هی هم بزنین تا نسوزه تا جایی این کارو ادامه بدین تا بادموها داغ بشه.

بعد داخل دستگاه مخلوط کن بریزین و تا جایی که قشنگ روغن پس بده خرد کنین.

اگه میخواین دانه ی بادام زمینی زیر دندون بیاد کمتر پالس بزنید، اگر میخواین کاملا کره ای بشه تا جایی که میتونین پالس بزنین تا به غلظت مورد نظر برسین.

اگه میخواین شکلاتیش کنین وقتی کارتون تموم شد داخل میکسر روی بادوما شکلات تخته ای بریزین و چند تا پالس بزنین شما الان بادام زمینی شکلاتی دارین! نوش جان


روش دوم

مواد لازم

  • مغز بادام زمینی ۴۰۰ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا پوست نازک بادام زمینی را جدا کنید.

سپس آن را بدون نمک با شعله ملایم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بو دهید.

من ۵ تا ۶ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه گذاشتم و چند بار هم زدم تا یکدست بو داده بشه.

نکته: مراقب باشید بادام زمینی زود می سوزه باید مدام هم بزنید. (هرچه بیشتر بو داده بشه رنگ کره تیره تر میشه)

رنگش قهوه‌ای کم رنگ که شد، “همان طور داغ داغ” داخل غذاساز بریزید.

چند دور با آسیاب خوب خرد و له کرده و مرتب با لیسک بادام ها را جا به جا کنید.

یک قاشق عسل به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

وقتی به خوبی له شد، و روان و یک دست شد و به روغن افتاد آماده هست. ( ممکنه حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه طول بکشد)

حتما آسیاب را چند بار خاموش کنید و استراحت بدید تا نسوزد.

در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

از دو هفته تا یک ماه ماندگاری دارد.

در وعده صبحانه یا عصرانه با عسل، مربا آلبالو … میل کنید و یا در تهیه کوکی ها کیک و شیرینی ها ازش استفاده کنید.

نسبت به بازاری با صرفه تر و عالی تر است.

در صورت تمایل کمی شکلات بن ماری شده بزنید.