خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذاهاست.
مواد لازم برای تهیه خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی
- 3 عدد سیب زمینی
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 3 عدد فلفل سبز
- 2 عدد بادمجان نازک
برای کوفته ها:
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 1 حبه سیر رنده شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 2-3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری زیره
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای سس:
- 1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
- 2 لیوان آب
- نمک و آویشن
دستور پخت خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی ترکیه ای
تمام مواد میت بال را در ظرف مناسبی بریزید و ۵ تا ۶ دقیقه ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه در یخچال استراحت کند.
سپس تکه های کوفته را جدا کرده و شکل دهید.
در حالی که کوفته ها در حال استراحت هستند، پوست سیب زمینی را جدا کرده و به صورت ورقه های سیب، نه خیلی نازک، برش دهید. گوجهفرنگی، بادمجان و فلفلها را خرد کنید.
3-4 قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای مناسب بریزید و سیب زمینی و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید تا نیم پز شوند و از تابه خارج کنید.
سپس کوفته ها را در همان ماهیتابه سرخ کنید. سیب زمینی و بادمجان ها را بین کوفته ها قرار دهید. فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی، نمک، آویشن و آب داغ را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. سپس این سس را روی مواد داخل قابلمه بریزید.
درب آن را ببندید و بگذارید بجوشد.
به محض شروع به جوشیدن، اجاق گاز را کم کنید و حدود 25 دقیقه دیگر بپزید.