خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذاهاست.


مواد لازم برای تهیه خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی

  • 3 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 3 عدد فلفل سبز
  • 2 عدد بادمجان نازک

برای کوفته ها:

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • 1 عدد پیاز رنده شده
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2-3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سس:

  • 1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
  • 2 لیوان آب
  • نمک و آویشن

دستور پخت خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی ترکیه ای

طرز تهیه خوراک کوفته بادمجان و سیب زمینی ترکیه ای
تمام مواد میت بال را در ظرف مناسبی بریزید و ۵ تا ۶ دقیقه ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه در یخچال استراحت کند.

سپس تکه های کوفته را جدا کرده و شکل دهید.

در حالی که کوفته ها در حال استراحت هستند، پوست سیب زمینی را جدا کرده و به صورت ورقه های سیب، نه خیلی نازک، برش دهید. گوجه‌فرنگی، بادمجان و فلفل‌ها را خرد کنید.

3-4 قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای مناسب بریزید و سیب زمینی و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید تا نیم پز شوند و از تابه خارج کنید.

سپس کوفته ها را در همان ماهیتابه سرخ کنید. سیب زمینی و بادمجان ها را بین کوفته ها قرار دهید. فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی، نمک، آویشن و آب داغ را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. سپس این سس را روی مواد داخل قابلمه بریزید.

درب آن را ببندید و بگذارید بجوشد.

به محض شروع به جوشیدن، اجاق گاز را کم کنید و حدود 25 دقیقه دیگر بپزید.