خورشت عدس با سیب زمینی بدون گوشت یه خورش خیلی خوشمزه است که هم خیلی ساده است و هم وگان و گیاهیه.

این خورش اولین گزینه ی منه وقتی نمیدونم غذا چی درست کنم! بریم سراغ رسپیِ جذابمون.


مواد لازم برای تهیه خورش عدس با سیب زمینی بدون گوشت

  • عدس 1 پیمانه (لیوان فرانسوی)
  • پیاز 2 عدد
  • سیب زمینی به مقدار دلخواه
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آبغوره و آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری (با هم در مجموع)
  • عصاره ی مرغ الیت ۱ عدد (به دلخواه)
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت خورش عدس با سیب زمینی بدون گوشت

طرز تهیه خورش عدس با سیب زمینی بدون گوشت
برای شروع ابتدا عدس رو بذارید با دو لیوان آب و یکم نمک بپزه (نباید انقدر بپزه که له بشه و پوستش جدا بشه نه اونقدر خام باشه که موقع جویدن حس بشه.)

حواستون باشه نباید همه ی آب عدس تبخیر بشه، برای خورشت‌مون نیاز داریم.

سیب زمینی ها رو به صورت نگینی درشت خرد کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید.

داخل همون ماهیتابه، پیاز نگینی رو خوب سرخ کنید و بعد ادویه و رب گوجه اضافه کنید و سرخ کنید تا مزه ی خامی رب گرفته بشه.

بعد عصاره ی مرغ و آبلیمو و آبغوره و آب عدس رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخر عدس پخته شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید و مزه اش رو تست کنید. اگر نمک یا چاشنی‌ش کم بود به دلخواه اضافه کنید.

با برنج زعفرونی و سیب زمینی سرخ کرده سرو و نوش جان کنید.