قرابیه فندقی کشمشی رو میتونید خیلی راحت تو خونه تهیه کنید و از این شیرینی خونگی خوشمزه لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه قرابیه فندقی کشمشی

  • 200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • نصف استکان روغن مایع (44 گرم)
  • 1 استکان پودر قند (حدود 60 گرم)
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور فرق نمیکند.)
  • 3 و نیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
  • 1 قاشق چای خوری سرصاف بکینگ پودر
  • 1 استکان کشمش
  • 1 استکان فندق خرد شده

برای روی قرابیه

  • سفیده تخم مرغ
  • 50 گرم فندق خرد شده

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار
استکان استفاده شده 100 میلی از نصف لیوان دسته دار کمی کمتر


دستور پخت قرابیه فندقی کشمشی بسیار خوشمزه

طرز تهیه قرابیه فندقی کشمشی بسیار خوشمزه
برای شروع کره نرم شده در دمای اتاق، پودر قند، زرده تخم مرغ، سرکه و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. (با دست یا با لیسک)

سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.

کشمش و فندق را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید. روی میز پهن کنید و صاف کنید. سفیده تخم مرغ را با فرچه روی خمیر بزنید.

فندق و یا گردوی خرد شده را روی خمیر قرابیه بریزید و با دست کمی فشار بدید.

با چاقو به شکل مربع برش بزنید. با فاصله داخل سینی فر بچینید.(میتوانید کف سینی کاغذ روغنی بذارید.)

در فر 175 درجه حرارت بالا و پایین (اگر فر شما این حالت را ندارد فقط حرارت پایین فر را روشن کنید.)  10 تا 15 دقیقه بپزید.

قبل از اینکه روی قرابیه ها خیلی سرخ شود از فر بیرون آورید. بعد از سرد شدن میتوانید سرو کنید.

میتوانید بعد از شکل دادن داخل فریزر بذارید و هر زمان که نیاز داشتید به صورت یخ زده داخل فر از قبل گرم شده بذارید و بپزید.

میتوانید به شکل خمیر ساده هم آماده کنید (بدون سفیده تخم مرغ و فندق) و در فریزر نگه دارید.