تارت بادام فرانسوی رو امتحان کردید؟ میدونستین شیرینی های فرانسوی و مخصوصا تارت هاشون توی دنیا خیلی خاص و تک هستن؟
اگه دنبال یه شیرینی فوق العاده خاص و خوشمزه هستین دستور این تارت کرم بادامی خوشمزه رو از دست ندین. حتما درستش کنین و از عطر و طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تارت بادام فرانسوی
مواد لازم برای خمیر تارت
- ۲۵۰ گرم آرد (۱ لیوان + ⅔ لیوان)
- ۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده
- ۹۰ گرم شکر (⅓ لیوان +۱ قاشق چایخوری)
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک پنس نمک
- وانیل به مقدار لازم
- ۲۰ میلی لیتر آب (دو قاشق چایخوری)
مواد لازم کرم بادامی
- ۱۵۰ گرم پودر بادام (۱/۵ لیوان)
- ۱۵۰ گرم کره
- ۱۵۰ گرم شکر (⅗ لیوان)
- سه عدد تخم مرغ
- ۴۰ گرم آرد (یک ق چ کمتر از ⅕ لیوان )
- وانیل به میزان لازم
- ۵۰ میلی لیتر خامه صبحانه
برای تزئین
- عسل
- پرک بادام
دستور پخت تارت بادام فرانسوی با خمیر تارت خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه خمیر تارت
۱. آرد را با نمک و شکر و وانیل ترکیب کنید.
۲. کره را اضافه و با نوک انگشتان با مواد ترکیب کنید.
۳. در انتها آب و زرده را اضافه و فوراً با مواد دیگر مخلوط و ترکیب کنید.
۴. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۵. بعد از یک ساعت خمیر را با وردنه و آرد پاشی روی میز کار باز کنید.
۶. درون قالب مورد نظر خود خمیر پهن شده را قرار دهید و کامل به دیوارها فشار دهید تا فرم دیوارها و کف قالب را بگیرد.
۷. خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید تا در موقع پختن پف نکند.
۸. قالب را در یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود.
طرز تهیه کرم بادامی
۱. تمام مواد غیر از پودر بادام و آرد را با هم ترکیب کنید.
۲. در آخر آرد و پودر بادام را هم اضافه و هم بزنید.
۳. کرم را روی خمیر داخل قالب بریزید و با پرک بادام روی آن را تزئین کنید.
۴. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۵. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود سپس روی آن را با عسل روان براش کنید.