به این خوشمزه میگن بریونی مرغ عربی که با ماست و خیار که سیر داخلش له کردید سرو میشه و یه غذای بینظیره.
از طعم و عطرش نگم که واقعا خوشمزه ترینه، عطر گشنیز و ادویه هاش که نیاز به گفتن نداره اصلا! فقط کافیه یه بار امتحانش کنید.
پس این پستو سیو کن که گمش نکنی و حتما درستش کنی
راستی همونطور که میدونید این غذا عربیه و با بریونی اصفهان فرق داره و البته هر دو هم غذاهای خوشمزه و درجه یکی هستند.
مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ عربی برای 4 نفر
- برنج سه پیمانه (آبکش کنید)
- سینه مرغ یک عدد
- گشنیز خرد شده سه قاشق
- پیاز خلالی دو عدد حتما طلایی بشه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- پودر کاری به مقدار لازم (میتونید حذف کنید ولی اگه باشه بهتره)
- پودر سیر به مقدار لازم
- سیر له شده یا رنده شده یک عدد
- نعنا خشک یک قاشق مرباخوری
- ماست یک پیاله یا سه چهارم لیوان
این مقدار برای سه نفر یا تقریبا چهار نفر کافیه.
دستور پخت بریانی مرغ عربی خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا سینه مرغ رو خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید و با ماست، نمک، فلفل، ادویه کاری، پودر سیر، گشنیز خرد شده، سیر له شده و نعنا خشک مخلوط کنید.
برای اینکه مرغ خوب طعم داره بشه روی ظرف رو بپوشونید و حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچاب استراحت بدید. اما بهتره که حدود 3 تا 4 ساعت مرغ داخل مواد بمونه تا طعم مواد به خورد تکه های مرغ بره.
اما اگه وقت ندارید و عجله دارید، میتونید نیم ساعت استراحت بدید.
سپس تکه های مرغ رو ریختم توی یک تابه یه کوچولو هم روغن ریختم گذاشتم نزدیک به بیست دقیقه آروم بپزه.
سپس برنج رو آبکش کنید، کف قابلمه کمی روغن بریزید. به دلخواه میتونید تهدیگ مورد علاقه خودتون رو بذارید.
حالا یک لایه برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و سپس مواد گوشتی رو بریزید و بعد زیره و گشنیز و پیاز خلالی سرخ شده.
لایه آخر برنج بریزید و روش آب مواد گوشتی را بریزید و بعد گشنیز و پیاز سرخ شده و زعفران و بذارید روی حرارت کم تا دم بکشه.
راستی برای بریانی مرغ عربی باید ماست و خیار درست کنید و بهش یه کوچولو سیر بزنید و کنارش نوش جون کنید ببینید چی میشه!
تمام! دیدید چقدر راحت بود؟ اصلا از عصرو طعمش نگم که عجیب خوشمزه است!