اگه همیشه عدس پلو با گوشت چرخ کرده درست کردید، این بار عدس پلو با مرغ تکه ای رو امتحان کنید که خیلی خوشمزه و مجلسیه.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو مجلسی با مرغ
- 3 پیمانه برنج
- 1 پیمانه عدس
- 1 پیمانه کشمش
- 1 عدد پیاز
- 4 تکه مرغ
- به مقدار لازم روغن و نمک و کره
- به مقدار لازم زعفران دم کرده
دستور پخت عدس پلو مجلسی با مرغ تکه ای زعفرانی
برای شروع ابتدا برنج را شسته و خیس کنید. کمی نمک اضافه کنید.
عدس را جداگانه بپزید و آبکش کنید.
سپس مرغ را جداگانه با سلیقه خودتون بپزید.
دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه عدس پلو با گوشت تکه ای
برنج رو با آب و نمک بذارید نیم پز بشه بعد آبکش کنید و با عدس پخته مخلوط کنید و روی تهدیگ مورد نظرتون بریزید بذارید دم بکشه.
می تونید کشمش شسته را با کمی کره تفت دهید و به برنج اضافه کنید و دم کن بذارید تا خوب دم بکشد. اما من کشمش رو جدا سرو، چون به نظرم بهتر میشه.
در ادامه یه پیاز رو خلالی میکنم و تفت میدم و بعد کشمش رو اضافه میکنم. از پیاز بنفش برای پیاز داغ استفاده کردم که این رنگی شده.
دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه عدس پلو ساده کته ای بدون گوشت
یه دونه پیاز رو خرد کردم و ریختم تو تابه. تکه های سینه مرغ بدون استخوان رو تفت دادم و چیدم رو پیازها.
سپس نمک، زردچوبه و زعفران (هرچه بیشترخوشمزهتر) و فلفل سیاه وسفید و پودر سیر زدم.
دو قاشق هم روغن ریختم و دربش رو گذاشتم. مرغ خودش آب میندازه و آب نمیخواد. ولی من با اجازتون نصف لیوان آب هم میریزم. تا که بپزه دو سه بار مرغ ها رو زیرو رو میکنم که همه طرفش مزهدار بشه.
گاهی اوقات به جای آب، آب پرتقال میریزم که دیگه محشرتر میشه.
دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه عدس پلو با مرغ ریش ریش شده
درآخر کمی سس غلیظ ته تابه میمونه و وقتی که آبش کشیده میشه تکه های مرغ کمی سرخ میشه.
دو سه قاشق دیگه از زعفران دمکرده روی مرغ بریزید که عطر زعفران بمونه.
فوق العاده مزه این مدل مرغ رو دوست دارم. خیلی خوشمزه و مجلسیه. هم مرغ آبکی نیست و خشک هم نشده، چون وقتی مرغ جدا سرخ میشه تو روغن بعد از پخت کمی خشک میشه، ولی این مدلی اینطوری نیست. اون سس ته تابه هم که حرف نداره (کمی دهنتون رو آب بندازم)
در آخر عدس پلو رو تو دیس بکشید و تکه ها مرغ رو روش بچینید و با کشمش و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان.