این مطلب آموزش روش تهیه یه شیرینی یا دسر هست که با رشته کادایف و پودینگ درست میشه و خیلی ساده و راحت و ارزونه اما فوق‌العاده خوشمزه مجلسی و شیک! امیدوارم که درست کنید و ازش خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کاپ کادایف ترکیه ای

مواد لازم پودینگ

  • شیر ۵۰۰ میلی لیتر ( ۲ لیوان)
  • سه قاشق غذاخوری آرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل (یا نصف قاشق چای‌خوری وانیل پودری)
  • ۵۰ گرم خامه صبحانه

مواد لازم برای تهیه کاپ کادایف

  • ۳۰۰ گرم رشته کادایف
  • ۱۳۰ گرم کره ذوب شده
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر

برای تزئین

  • پودر پسته (به دلخواه)
  • توت فرنگی اسلایس شده (یا موز)

طرز تهیه دسر کادایف با پودینگ

طرز تهیه کاپ کادایف ترکیه ای یک دسر خوشمزه با رشته کادایف
ابتدا پودینگ را حاضر می‌کنیم. شیر و تخم مرغ و آرد و شکر را با هم ترکیب و روی حرارت قرار دهید. مدام مانند فرنی هم بزنید تا مواد پخته و غلیظ شود.

سپس خامه و وانیل را اضافه و با همزن خوب بزنید تا مواد یکدست شود. پودینگ را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پارچه نازک پوشانده در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

در ادامه کاپ کادایف را حاضر کنید. رشته ها را خرد کرده و با شکر و کره ترکیب کنید و در قالب مافین قرار دهید.

با تهیه یک استکان کاملاً رشته‌ها را به کف و دیواره های قالب مافین فشرده کنید .

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از آماده شدن مافین های رشته ای اجازه دهید خنک شده سپس پودینگ خنک شده را داخل آن بریزید و یا با ماسوره به صورت فرم داده داخل قالب ها پایپ کنید.

در انتها با مواد دلخواه یا پودر پسته و توت فرنگی اسلایس شده آنها را تزئین کنید. این شیرینی را کاملاً سرد و خنک سرو کنید.