این کیک پیروک سیب خامه ای رو مطمئن ام هر کس درست کنه عاشقش میشه. همین الان دست به کار شید تا اولین فرصت درستش کنید و لذت ببرید از عطر و طعم بی نظیرش.
مواد لازم برای تهیه پیروک سیب خامه ای
- دوعدد تخم مرغ هم دمای اتاق
- یک پنس نمک
- ۵۰ گرم شکر(یک چهارم پیمانه)
- وانیل
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه(نصف خامه پاکت صورتی)
- ۲۵ گرم کره هم دمای اتاق
- ۱ ق چ خوری بکینگ پودر
- ۸۰ گرم آرد(نصف پیمانه+۲ ق غ خ)
- ۴۰۰ گرم سیب نازک اسلایس شده(۳ عدد سیب متوسط)
- آبلیمو
- پودر دارچین
- آجیل دلخواه خرد شده
دستور پخت پیروک سیب خامه ای فوقالعاده خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و الک کنید.
اسلایس های سیب رو روشون ابلیمو بریزیدو مخلوط کنید تا سیاه نشن.(من پودر دارچین رو با سیب ها مخلوط کردم و آبلیمو نزدم.)
تخم مرغ و نمک و شکر رو باهمزن بزنید تا سفید و پفی و کشدار بشه، خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کره و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنیدو مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنید.
بعد اسلایس های سیب رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید وبعد داخل قالب کوچکی که چرب کردین بریزین و بعد روشون اجیل دلخواه خرد شده و پودر دارچین بریزین.
من پودر دارچین رو با سیب ها مخلوط کردم.
سپس در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید تا خوب روش سرخ بشه.
بعد از سرد شدن روشو بپوشونید وبزارین یخچال و بعد روش پودر قند الک کنید و برش بزنید. و بعد سرو کنید. نوش جان.