تو این مطلب میخوام یکی از غذاهای سنتی ارومیه یعنی آش بلعور گندم بدون گوشت رو آموزش بدم. یه آش خوشمزه و مقوی و بدون گوشت. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه آش بلغور گندم بدون گوشت

  • لوبیا قرمز۱ پیمانه
  • ماش دوسوم پیمانه
  • بلغور گندم ۱ پیمانه
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • لوبیا سبز یک سوم پیمانه (در صورت دلخواه)
  • فلفل سبزبه میزان لازم
  • مرزه و تره به میزان لازم
  • رب ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر گوجه دو قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت آش بلغور گندم بدون گوشت با لوبیا قرمز و ماش

برای تهیه آش خوشمزه و مخصوص آش بلغور (یارما شورباسی) ابتدا پیاز داغ کرده وسپس بلغور را با لوبیا قرمز که از قبل خیسانده شده بریزید تا بپزد و بلغور لعاب بیندازد.

سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و پودر گوجه را اضافه کنید.

بعد از اینکه مواد تقریبا پخته شدند سیب زمینی رو نگینی خرد کرده با لوبیا سبز خرد شده و ماش به مواد قبلی اضافه کنید.‌

اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد.رب را کمی‌با روغن تفت داده و به مواد اضافه کنید.

حالا سبزی خرد شده (مرزه و تره) را نیز اضافه کنید.

باید زیر شعله را کم کنید تا آرام جا بیفتد. صورت تمایل کمی عصاره پای مرغ یا قلم به آن اضافه کنید.