تو این مطلب دستور پخت نون استروسل یه مدل نون خوش بافت رو با یه طعم جدید براتون آماده کردم. امیدوارم تو خونه درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه نان استروسل آلمانی یا اشتروسل

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پیمانه + ۱/۳ پیمانه )
  • شکر ۴۰ گرم ( ۴ قاشق سوپ‌خوری)
  • مایه خمیر ۵ گرم ( ۱ قاشق سوپ‌خوری)
  • کره ۳۰ گرم
  • تخم مرغ ۳۰ گرم ( حدودا نصف یک عدد)
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بهبود دهنده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر ولرم ۸۵ گرم ( ۱/۴ پیمانه + ۱/۸پیمانه)
  • آب خنک ۸۵ گرم ( ۱/۴ پیمانه + ۱/۸ پیمانه)

مواد لازم برای کرم میانی

  • کره ۷۰ گرم
  • پودرقند ۳۰ گرم( ۲ قاشق سوپ‌خوری)
  • تخم مرغ ۲۵ گرم ( حدودا نصف یک عدد)
  • شیرخشک ۷۰ گرم (۱/۲ پیک=مانه سرخالی)
  • نشاسته ذرت ۵ گرم ( ۱ قاشق چای‌خوری)

دستور پخت نان استروسل آلمانی یا اشتروسل

طرز تهیه نان استروسل ساده و خوشمزه با طعمی جدید

ابتدا شیر و مایه خمیر و ۱ قاشق چای‌خوری از شکر را مخلوط کرده میزاریم کنار تا مایه خمیر عمل بیاد.

سپس آرد و نمک، بهبود دهنده، وانیل ، مابقی شکر، تخم مرغ و مایه خمیر عمل اومده را مخلوط کرده و ورز می دهیم آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود ممکنه آب کمتر و یا بیشتر مصرف بشه.

وقتی خمیر جمع شد ۲۰ دقیقه بهش استراحت میدیم و بعد کره را اضافه کرده ده دقیقه خمیرو ورز میدیم تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشیم که چسبندگی ندارد.

یک ساعت به خمیر در دمای محیط استراحت داده بعد از استراحت خمیر را کمی باز کرده داخل سینی میزاریم و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم بعد از استراحت خمیر را به طول ۵۰ و عرض ۲۰ باز کرده دو سوم خمیر را کرم میریزیم و با پالت یکدست پخش میکنیم و خمیر را تا زده و مجددا ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم.

بعد خمیر را به طول ۳۰ و عرض ۲۵ باز میکنیم و برش های ۶ سانت میزنیم و هر قسمت را مجددا سه برش میزنیم و میبافیم داخل قالب پای میزاریم به خمیرها ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدیم.

بعد با شیر رومال میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه حدودا میپزیم.

برای تهیه کرم میانی ابتدا کره و پودر قند را مخلوط کرده تخم مرغ را کم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه شیرخشک و نشاسته ذرت را هم اضافه میکنیم وقتی کامل مخلوط شد روش رو میپوشونیم و کنار میزاریم!