یه نون دو رنگ شکلاتی پختم اونم چه نونی! همچین دلبر و خوشگل، خوش بافت و خوش قد و بالا، نگم از بافتش براتون پنبه ای و لایه لایه، دو برابر قالب تو فر قد کشیده بود، بریم که درستش کنیم.
مواد لازم برای تهیه نان دو رنگ شکلاتی خوشمزه
برای عمل آوری خمیر مایه نیاز داریم به:
- ۳۰۰ میلی لیتر شیر ولرم
- شکر یک قاشق چایخوری
- پودر خمیرمایه ۷ گرم
بریم برای آماده سازی خمیر
- تخم مرغ دو عدد
- آرد ۶۳۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- کره آب شده ۶۰ گرم
- نمک کمی
- پودر کاکائو ۵۰ گرم
- خلال و پرک بادام به مقدار نیاز
- یک تخم مرغ کوچولوی کامل برای رومال
دستور پخت نان دو رنگ شکلاتی پنبه ای و نرم خوشمزه برای صبحانه
برای شروع ابتدا شیر ولرم رو بریزید داخل ظرفی بهش شکر و پودر خمیرمایه رو اضافه کنید و بزارید جای گرم روشو بپوشونید ده تا پانزده دقیقه استراحت کنه.
آرد رو الک کنید بریزید داخل کاسه ی بزرگ.
سپس شکر و نمک و تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و هم بزنید ودر آخر کره آب شده رو بریزید و هم بزنید.
خمیر مایه مون که عمل اومد و حسابی پف کرد و حجمش چند برابر شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم.
همچنین میتونید با دست یک ربع ورز بدید من با همزن زدم حدودا ۸ دقیقه خمیرم لطیف و نرم شد.
خمیر رو وزن کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید یه قسمتش رو بزارید داخل کاسه چرب شده روشو بپوشونید.
به اون یه قسمت دیگه پودر کاکائو الک شده اضافه کنید و حسابی ورز بدید تا پودر کاکائو جذب خمیرمون بشه.
خمیر شکلاتی رو هم بزارید داخل کاسه چرب شده و روشو بپوشونید هردو خمیر برن یک ساعت جای گرم استراحت کنن.
بعد استراحت یک ساعته پف خمیر رو با ورز بگیرید و هر کدوم از خمیرها رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید میشه ۸ تا چونه ۴ تا شکلاتی ۴ تا ساده.
چونه ها رو یکی یکی به شکل بیضی باز کنید و یکی درمیون بزارید روی هم یکی ساده یکی شکلاتی.
بعد با یه کارد تیز از وسط نصف کنید به طور مساوی و همون قسمتی که برش شده رو باید به رو داخل قالب بزارید.
روش رو رو بپوشونید بره جای گرم ۳۰ دقیقه دیگه استراحت کنه.
بعد با یه تخم مرغ کامل همزده رومال کنید و پرک بادام بریزید و بره تو فر از قبل گرم شده.
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، زمان ۴۰ دقیقه باز بستگی به دمای فرتون داره چک کنید. نوش جونتون.