تارت کیک کرمدار رو می‌تونید به عنوان یک دسر مدرن یا یک عصرونه دلچسب در نظر بگیرید. از طعم و مزه‌ فوق‌العاده‌ای که داره هم نمیگم و فقط پیشنهاد می‌کنم که امتحانش کنید. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه تارت کیک کرمدار نسکافه ای شکلاتی

برای تارت:

  • ۱۰۰ گرم کره سرد خرد شده
  • ۴۰ گرم پودر قند
  • ۲ زرده تخم مرغ
  • ۱۸۰ گرم (یک و نیم پیمانه منهای یک قاشق غذاخوری)، آرد
  • ۲۰ گرم (حدود دو و نیم قاشق غذاخوری)، پودر کاکائو
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری

برای کیک:

  • ۲ تخم مرغ
  • ۷۰ گرم (بیشتر از یک چهارم پیمانه)، شکر
  • ۶۰ گرم (حدود نیم پیمانه)، آرد
  • ۱۰ گرم (یک قاشق غذاخوری سرپر)، پودر کاکائو
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • ۱ قاشق چایخوری نسکافه

برای کرم:

  • ۲ زرده تخم مرغ
  • ۶۰ گرم (کمی بیشتر از یک چهارم پیمانه)، شکر
  • ۲۰ گرم (حدود دو و نیم قاشق غذاخوری)، نشاسته ذرت
  • ۲۰۰ میلی لیتر (چهار پنجم پیمانه)، شیر
  • نصف قاشق غذاخوری نسکافه
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • ۳۰۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته

آموزش روش تهیه تارت کیک کرمدار نسکافه ای شکلاتی

طرز تهیه تارت کیک کرمدار
برای تارت، کره و پودر قند رو مخلوط کنین و زرده ها و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و بقیه موادو هم کم کم اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.

بعد خمیر رو با دست جمع کنین و داخل سلفون بذارین و ۳۰ دقیقه بذارین یخچال. بعد داخل قالب تارت ۲۴ سانتی‌متری پهن کنین و با چنگال سوراخ کنین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

برای کیک، تخم مرغها، وانیل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود بعد بقیه مواد رو اضافه کنین و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید تا ترکیب شن.

بعد داخل قالب گالوانیزه ۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزین.

بعد از سرد شدن، از قالب دربیارین و کمی با شیر خیس کنین و داخل سلفون بذارین.

برای کرم، شیر و نسکافه رو روی حرارت بذارین تا داغ شه ولی نجوشه، در کاسه مقاوم دربرابر حرارتی، زرده تا، شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنین و ترکیب شیر داغ رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ترکیب شن.

بعد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و روش سلفون بزارین تا حین سرد شدن پوسته نبندد و وقتی کاملا سرد شد، خامه قنادی فرم گرفته رو اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنید.

مقداری از کرم رو داخل تارت سرد شده بریزین و وسطش کیک رو بذارین بعد بقیه کرم رو بریزین و سطحش رو صاف کنین و یک ساعت یخچال بذارین و بعد با پودر کاکائو و دانه های قهوه، تزیئن کنین.