حلوا خشک گیلان یه حلوای بسیار عالی و خوشمزه‌ست. این حلوا خشک شمال بافت خیلی تردی داره خوشمزگی این حلوا هرچی بگم کم گفتم. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه حلوا خشک گیلانی

  • روغن جامد یک پیمانه (یا کره)
  • آرد برنج ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد شیرینی یک لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر هل یک قاشق غذاخوری
  • دارچین یک قاشق چای‌خوری
  • گردو پودر شده نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • زعفران دم کرده یک قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت حلوا

  • آب یک لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شیره انگور نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

آموزش دستور پخت حلوا خشک شمالی با آرد گندم و آرد برنج

طرز تهیه حلوای خشک گیلانی با آرد برنج خوشمزه و ساده

برای شروع ابتدا شربت رو آماده می‌کنیم.

برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت بگذارید تا حل بشه و بجوشه. سپس شیره انگور رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه.

مخلوط آرد شیرینی و آرد برنج رو الک کنید و خوب تفت بدید تا کاملا بوی خامی آرد گرفته بشه. ولی رنگ آرد نباید خیلی تغییر کنه.

سپس روغن رو بهش اضافه کنید و دوباره خوب تفت بدید. حالت آرد پودری میشه، اما اصلا نباید روغن دوباره بهش اضافه کنید.

همون مقدار دستور کافیه. سپس پودر دارچین و هل رو هم اضافه کنید. نصف پیمانه پودر گردو  داخل آرد تف داده شده بریزید و مخلوط کنید.

حالا حرارت رو خاموش کنید و بذارید موادتون یکم سرد بشه.

بعد شهد حلوا رو اضافه کنید و خوب ورز بدید.

یک ظرف دیوار‌ه‌دار با ابعاد ۲۰ در ۲۰ سانتی‌متر رو انتخاب کنید و کف و دیواره‌های ظرف رو چرب کنید و مواد حلوا رو بریزید داخل ظرف و با یک پلاستیک فریزر رو حلوا تون رو صاف کنید و با مغز پسته تزئین کنید.

به هر صورتی که دوست داشتید برش بزنید و نوش جان کنید.