در ادامه با دستور پخت شیرینی قرابیه سیب و دارچین بدون گردو آشنا خواهید شد که از عطر و طعم محشر سیب و دارچین هیچی نمی‌گم تا که خودتون امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه قرابیه سیب و دارچین و شکلات

  • 250 گرم کره (گرم شده در دمای اتاق)
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری ماست
  • نصف لیوان پودر قند
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • حدود 3 الی 3.5 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)

مواد داخل قرابیه

  • 4 عدد سیب
  • 5 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری کره
  • گردوی خرد شده 4 5 قاشق غذاخوری (به دلخواه)

دستور پخت شیرینی قرابیه سیب و دارچین و گردو شکلاتی

طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین شکلاتی خوشمزه و ساده

برای شروع ابتدا سیب را رنده کنید همراه با 5 قاشق غذاخوری شکر داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آب سیب کشیده شود بپزید.

در آخر کره و دارچین را اضافه کنید و به دلخواه گردوی خرد شده هم میتوانید اضافه کنید و هم بزنید. اگه گردو نداشتید، می‌تونید گردو رو حذف کنید. بدون گردو هم چیزی از خوشمزگی این قرابیه سیب کم نمیشه. مواد داخل را کنار بذارید سرد شود.

نکته: برای گرفتن نتیجه بهتر حتما از کره استفاده کنید.

برای تهیه خمیر قرابیه سیب و دارچین کره نرم شده، زرده تخم مرغ، ماست، پودر قند و وانیل را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. (با دست یا با لیسک).

سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. هر جا خمیر به این شکل درآمد و قابل شکل دادن شد، دیگر آرد اضافه نکنید.

خمیر را زیاد ورز ندهید، در حدی که خمیر صاف و یکدستی شود ورز بدید کافی است.

مقداری از را خمیر بردارید و روی کاتر دالبر زن بذارید و باز کنید. از مخلوط سیب و یا شکلات صبحانه وسط خمیر بذارید و خمیر را ببندید.

قرابیه های آماده شده را داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 170 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم شده تا وقتی رنگ قرابیه تغییر کند بپزید.

حدود 20 دقیقه، بستگی به حرارت فر شما دارد و ممکن است زمان کمتر یا بیشتر شود دقت کنید.

قرابیه داخل فر نرم است و بعد از خنک شدن سفت میشود. اگر زمان پخت خیلی زیاد شود قرابیه سفت و خشک میشود.بعد از خنک شدن برای تزئین روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان.

دستور پخت‌های پیشنهادی:

روش دوم طرز تهیه قرابیه سیب

مواد لازم

  • ١٢٠ گرم کره
  • یک لیوان شکر دونه ریز
  • یک لیوان نشاسته
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • دو قاشق غذاخوری ماست
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • ١٠ گرم بیکینگ‌پودر
  • ۴ الی ۴/۵ لیوان آرد

مواد داخل شیرینی

  • ۴ عدد سیب
  • ۴ قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری دارچین
  • مقداری گردوی خرد شده (در صورت تمایل)

طرز تهیه

ابتدا سیب‌ها رو رنده کنید و با شکر داخل ظرفی بریزید و بپزید. بعد از اینکه پخته شد و زیر اجاق رو خاموش کردید، دارچین رو بهش اضافه کنید. موقع پختن باید کل آب سیب کشیده بشه.

برای تهیه خمیر، همه مواد به‌ غیر از آرد رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. آرد رو کم‌کم اضافه کنید و خوب ورز بدید. خمیر رو به دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید.

با وردنه خمیرها رو باز کنید، مثل عکس به صورت مربع برش بدید و شیارها رو هم ایجاد کنید. مقداری از مواد رو گوشه سمت راست (بالا) بذارید و خمیر رو ببنیدید.

در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه بپزید و وقتی سرد شد روشون پودر قند بپاشید.

نوش جان