آش کدو حلوایی یا شیر برنج با کدو حلوایی، طمعش واقعا خوشمزه هستو میتونه یه عصرونه یا وعده صبحانه یا حتی دسر باشه. امتحانش کنید پشیمون نمیشید.
مواد لازم برای تهیه آش شیر برنج با کدو حلوایی شمالی
- برنج نیم دانه یک پیمانه
- پوره کدو حلوایی 3 پیمانه
- گلاب 1/2 پیمانه
- شکر 1 تا 1/5 پیمانه
- شیر 2 تا 2/5 پیمانه
طرز تهیه آش شیر برنج با کدو حلوایی به روش گیلانی
قبل از شروع برنج را از شب قبل خیس میکنیم.
سپس برنج خیس داده را به همراه 4 لیوان آب روی حرارت ملایم میگذاریم تا برنج کاملا پخته شود.
سپس پوره کدو حلوایی و شکر را اضافه میکنیم.
بهتر است اول 1 لیوان شکر بریزیم و امتحان کنیم. چون میزان شکر به کدو و ذائقه ی ما بستگی دارد.
خوب هم میزنیم و بعد از حل شدن شکر در برنج، شیر و گلاب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به غلظت برسد. غلظتی مثل شله زرد.
بعد از آماده شدن تا داغه در ظرف سرو بریزید چون رویه آش شیر برنج با کدو حلوایی زود میبندد.
آش شیر برنج با کدو حلوایی با دارچین طعم فوق العاده ای دارد.
برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو را به تکه های بزرگ خرد میکنیم. (با پوست)
سپس با یک فنجان آب میگذاریم روی حرارت ملایم تا بپزد، بعد از پخت میتوانیم به راحتی از پوستش جدا کنیم.
سپس با گوشتکوب یا پشت قاشق کدو حلوایی پخته شده و پوست گرفته را میکنیم.
آش شیر برنج با کدو حلوایی را میتوانید گرم یا سرد نوش جان کنید.