کیک ماست دو رنگ به دلیل استفاده ماست در آن، علاوه بر بافت نرم و لطیف، عطر و بوی خاصی هم دارد. پیشنهاد می کنم این کیک ماست دو رنگ را در منزل درست کنید و لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه کیک ماست دو رنگ با روغن مایع

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • ماست 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن مایع یا نیمه جامد نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • آرد 2 و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار سرخالی
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

برای قسمت کاکائویی

  • 2 قاشق مرباخوری پر پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 2ت ا 3 قاشق غذاخوری

مواد رو از نیم تا یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن و همپنین از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.


آموزش دستور پخت کیک ماست دو رنگ با روغن مایع خوشمزه و ساده

طرز تهیه کیک ماست دو رنگ با روغن مایع خوشمزه و ساده
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.

ماست و روغن نیمه جامد و پودر هل را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس آرد از قبل الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مايه کیک صاف و یکدست شود.

مقداری از مايه کیک را بردارید و بهش دو قاشق مرباخوری پر پودر کاکائو و حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب ولرم و یک قاشق چای خوری سر صاف بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.

نکته مهم: باید آب را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت مناسب برسد.

قالب را با کره خوب چرب کنید و اگه قالبتون نچسب نیست حتمأ آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بگیرید.

نصف مایه وانیلی رو بریزید. سپس مایه کاکائویی را بریزید و سپس بقیه مایه وانیلی را بریزید.

بعد از ریختن مایه کیک در قالب، دو مرتبه قالب را به سطح مار لکوبید و سپس در فر برقی قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتی‌گراد یا در فر گازی با دمای 180 درجه سانتی‌گراد با حرارت پایین به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه تا پخته شود. در آخر با خلال چوبی تست کنید.

اگه روی کیک طلایی نشد برای چند دقیقه با حرارت بالا روی کیک را طلایی کنید. نوش جان

نکات مهم

  • اگه از بکینگ پودر مطمئن نیستی داخل کیک نریز چون باعث میشه کیکت پف نکنه و زحمتت هدر بره.
  • به کیک شوک نده: کیک بعد پخت از فر درنیار‌.بزار یه ربع بمونه تا دماش کم بشه. یباره بیرون آوردن باعث خوابیدن پف کیک میشه.
  • مثل دستور کیک بپز. اگه مقدار آرد کم کنی یا مایعات کیکو زیاد کنی فقط باعث پف کاذب کیک میشی که بعد پخت سریع می‌خوابه
  • دمای فر باید اندازه باشه. اگه کم باشه پف کیک می‌خوابه.
  • طبق دستور شکر بریز. شکر زیاد پف کیکو میخوابونه.

طرز تهیه کیک ماست شکلاتی ایتالیایی

این کیک رو بارها درست کردم. این بار روی کیک گاناش ریختم و با شکوفه خامه تزئین کردم.

مواد لازم

  • 160 گرم آرد سفید (یک پیمانه + 1 قاشق غذاخوری)
  • 125 گرم شکر (نصف پیمانه+ قاشق غذاخوری)
  • 15 گرم پودر کاکائو دارک (یک و نیم قاشق غذاخوری)
  • 2 عدد تخم مرغ (100 گرم بدون پوست)
  • 150 گرم ماست (نصف پیمانه + 1 قاشق غذاخوری)
  • 70 گرم روغن مایع (یک سوم پیمانه)
  • 10 گرم بکینگ پودر (2 و نیم قاشق چای خوری)
  • وانیل کمی

طرز تهیه

تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن برقی خوب بزنید.

سپس کم کم روغن را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. بعد ماست را بریزید.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و 3 بار الک کنید.

حالا طی چند مرحله اضافه و با لیسک یا درجه کند همزن مخلوط کنید.

مواد را در قالب گرد 20 سانت، که کاغذ روغنی انداخته اید و چرب کرده‌ اید بریزید و در فر گرم شده با درجه 180 به مدت تقریبی 30 تا 35 دقیقه بپزید.

بعد از نیم ساعت، با خلال دندان پخته بودن کیک را چک کنید.

نکات:

  • اگر پودر کاکائو دارک ندارید، از آرد 10 گرم کم کنید و پودر کاکائو را 25 گرم بریزید.
  • می توانید 30 گرم چیپس شکلات هم به خمیر اضافه کنید.