مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی با کراست کوکی
برای خمیر کوکی:
- ۱ و نیم پیمانه آرد
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۴ قاشق غذاخوری کره نرم
- ۵ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ تخم مرغ
- حدود نیم پیمانه شکلات چیپسی
برای قسمت پنیری:
- ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه هم دمای اتاق
- ۲۰۰ گرم خامه قنادی
- یک چهارم پیمانه پودر قند یا بیشتر (اختیاری)
- ۲۴۰ گرم شکلات تلخ یا شیری خرد شده
- وانیل
برای گاناش :
- ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۵۰ گرم شکلات خرد شده
آموزش روش تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی با کراست کوکی بدون ژلاتین
یک قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتری، کاغذ روغنی بگذارید و فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا ترکیب شن بعد تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنین بعد آرد و نمک را کم کم اضافه کنید تا خمیر مثل خمیر کوکی بشه.
اگه ترد میخوایین، اونقدر آرد بزنین تا به دست نچسبه ولی نرم بخوایین، اونقدر آرد اضافه کنین تا خمیر به دست بچسبه.
شکلات چیپسی ها هم اضافه کنید و مخلوط کنید و کف قالب یکدست پخش کنید و با چنگال سوراخ سوراخ کنید و حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شه. بعد از فر دربیارین تا کاملا سرد شه. بعد دور قالب از داخل، طلق بچسبونین تا مواد پنیری به دیواره نچسبه.
برای قسمت پنیری، پنیر و وانیل را هم بزنید و شکلات آب شده بصورت بن ماری را اضافه کنید و مخلوط کنید و وقتی ولرم شد، خامه قنادی هم فرم دهید و کم کم اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنید و داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و یک شب بذارین یخچال.
برای گاناش، خامه داغ را روی شکلاتهای خرد شده بریزید و بعد از ۵ دقیقه به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شوند بعد که سرد شد ولی روان بود، روی لایه پنیری بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید بعد از قالب دربیارین و طلق هم جدا کنید و با شکلات رنده شده و انار تزیین کرده و سرو کنید.
میتوانید از کراست بیسکوییتی یا کیک استفاده کنید.
در هر برش، چاقورا تمیز کنید و کمی گرم کنید تا برش هاتون تمیز بشه.
برای قسمت پنیری، پودر قند اختیاریه، خود شکلات و خامه شیرینن و بچشین آخر دیدین دوست دارین یه مقدار پودر قند اضافه کنید.