ویپ کارامل یا کارامل هوادهی شده یا کارامل فرم گرفته یا کارامل مغزی یا کارامل فیلینگ یا کارامل قهوه یا کرم فرم گرفته کارامل، نوع سس کارامل هوادهی شده هست.

این کارامل را می توانیم به عنوان فیلینگ کیک، کاپ کیک و شیرینی یا با اضافه کردن به قهوه و نوشیدینی های کاراملی و همچنین به عنوان یک کرمِ کاراملی به صورت مستقیم میل کنید. انتخاب با شماست اگر طعم کارامل را دوست دارید و این سس خوشمزه و با کیفیت را امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما یک بار تهیه و تیست کنید. خوب بریم که با هم درستش کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس کارامل هوادهی شده

  • شکر دانه ریز 300 گرم
  • کره 50 گرم
  • خامه 300 گرم
  • نمک مقداری

طرز تهیه سس کارامل هوادهی شده

طرز تهیه ویپینگ کارامل (سس کارامل هوادهی شده)
شکر را در تابه ریخته روی شعله متوسط اجاق می گذاریم تاشکر از کناره ها شروع به ذوب شدن کرده وبه آرامی شکر را به سمت وسط حرکت دهید تا همه آن ذوب شود.

خامه را که از قبل کاملا داغ شده در دویا سه مرحله به آرامی به شکر کاراملایز شده اضافه می کنیم.

سپس نمک را اضافه کرده و بعد که سس ما کاملا یک دست شد آن را به کره های هم دمای محیط اضافه کرده و با یه لیسک یا نهایتا بلندر خوب میکس می کنیم تا سس و کره کاملا عجین شود چون کارامل داغ هست کره به راحتی در آن ذوب و با هم میکس و یکدست می شوند.

بعد از خنک شدن کارامل آن را در ظرف ریخته و روی آن را با سلفون می پوشانیم و به مدت نیم تا یکساعت یا تا زمانی که خنک شود در یخچال می گذاریم.

در اینجا سس کارامل نمکی ما آمادست و اگر بخواهیم آن را هوادهی کنیم در این مرحله کارامل را توسط میکسر به مدت حدودا ۵ دقیقه هم زده تا سبک و فلافی شود.

در این مرحله کارامل هوادهی شده ما آمادست و شما هم می توانید همین الان از این سس استفاده کنید و هم می توانید یک ساعت دیگر در یخچال استراحت داده و بعد از آن استفاده نمایید.

از این سس می توانید در فیلینگ و تاپینگ کیک و کاپ کیک ها و چیزکیک ها، فیلینگ شکلات ها، نوشیدینی های کاراملی، انواع قهوه کارامل و همچنین به عنوان یه کرم سس کارامل خوشمزه کنار تنقلات دیگه لذت ببرید.

نکات مهم تهیه سس کارامل هوادهی شده

  • بهتره از خامه ۳۰ درصد به بالا استفاده شود.
  • موقعه اضافه کردن خامه حتما داغ باشد تا کارامل شما به یکباره نبندد.
  • در موقع ذوب کردن شکر صبور باشید تا تمام ذرات شکر کاملا ذوب گردد وگرنه در نهایت دانه های شکر دوباره متبلور شده و باعث می شود سس بی کیفیتی داشته باشید.
  • حرارت بیش از حد باعث سوختن شکر شما شده و طعم کارامل شما تلخ و نامطلوب می گردد پس لطفا با آرامش و لذت شکر را کارامل کنید.
  • در موقعه اضافه کردن خامه داغ باید احتیاط کنید چون موادتان به جوش می آید و کف می کند، باید به طور مستمر هم بزنید.
    مراقب باشید بخار خارج شده دستهایتان را نسوزاند.
  • کارامل را حدود ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید. دقت کنید زیاد جوشاندن کارامل باعث سفتی سس نهایی می شود پس لطفا زیاده روی نکنید.
  • سس کارامل را می توانید به مدت زیادی در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر سس هواهی شده شما در یخچال سفت شد می توانید دوباره آن را هوادهی نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)