کلوچه ووپی شکلاتی با دو نوع فیلینگ متفاوت.


مواد لازم برای تهیه خمیر کلوچه

  • ۱۰۰ گرم کره نرم
  • چهار تا پنجم پیمانه شکر
  • چهار تا پنجم پیمانه شیر گرم
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی یا سرکه سفید
  • یک عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • دو و دو پنجم پیمانه، منهای دو قاشق غذاخوری، آرد

مواد لازم برای برای فیلینگ لوتوس

  • ۲۰۰ گرم خامه قنادی
  • ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کرم لوتوس

مواد لازم برای فیلینگ شکلاتی

  • ۱۰۰ گرم خامه قنادی
  • ۱۰۰ گرم شکلات آب شده و ولرم

دستور تهیه کلوچه ووپی شکلاتی مغزدار ترکیه ای

طرز تهیه کلوچه ووپی شکلاتی مغزدار ترکیه ای

برای خمیر، ابتدا شیر گرم و آبلیمو رو مخلوط کنین و دربش رو بذارین تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه و هم دلمه دلمه بشه و هم ولرم شه.

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و الک کنید.

کره، وانیل و شکر رو هم بزنین تا سفید بشه. بعد تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید و بعد شیر (باترمیلک) رو اضافه و مخلوط کنید بعد مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنین تا گلوله ای از آرد نمونه. به غلظت خمیر دقت کنین که نه شلتر باشه نه سفت تر.

مخلوط رو داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله بزنید. دقت کنین هم اندازه باشن. بعد با انگشتتون روشون رو صاف کنین.

در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از داخلشون تمیز در بیاد.

تا وقتی که سرد نشدن، به کلوچه ها دست نزنین.

برای فیلینگ ها، خامه ها رو فرم بدین و بهسون لوتوس یا شکلات اب شده اضافه و مخلوط کنید. داخل قیف بریزین و بین دو تا کلوچه بزنین.

برای تزیین هم، از شکلات آب شده و لوتوس گرم شده استفاده شده.

میتونید برای نسکافه ای کردن کلوچه ها، پودر کاکائو رو حذف کنین و بجاش همون قدر آرد رو بیشتر کنین و علاوه بر اون، ۱ تا ۲ قاشق چایخوری نسکافه بریزین.

فیلینگ نسکافه ای هم کافیه به خامه قنادی فرم گرفته، یذره ترکیب آب و نسکافه اضافه کنید.

در این دستور، چهار پنجم پیمانه یعنی اینکه یک پیمانه دویست و پنجاه میلی لیتری رو به پنج قسمت فرضی تقسیم کنید و چهار قسمتش رو پر کنید.

مقدار آرد خمیر به این صورته که دو پیمانه کامل پر میشه، و علاوه بر اون، پیمانه رو که به پنج قسمت تقسیم کردید، دو قسمتش رو پر میکنین و بعد دو قاشق ازش کم میکنید.