کیک تریلیچه ترکیه ای یه دسر ترکی لذیذ و پرطرفداره که از سه لایه تشکیل شده لایه اول کیک اسفنجی، لایه دوم خامه قنادی و لایه سوم سس کارامل.

یه کیک بینهاایت خوشمزه که هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم. با ترکیب خامه و کارامل که حتما باید امتحانش کنید. نمیدونم چرا تا حالا امتحانش نکرده بودم یه عطر و طعم خاص و تو دهن آب میشه.


مواد لازم برای تهیه کیک تریلیچه کاراملی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل کمی
  • شکر ۸۰ گرم
  • آب جوش ۳ ق غ
  • آرد ۱۲۰ گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

  • شیر دو پیمانه
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه کارامل

  • شکر یک پیمانه
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

آموزش دستور پخت کیک تریلیچه خانگی کاراملی


برای شروع ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر رو بریزید داخل کاسه همزن و شروع کنید به زدن.

بعد دو دقیقه زدن حالا آب جوش رو اضافه کنید و باز بزنید تا حجمش دو برابر و کاملا کشدار و روشن بشه درست ۸ دقیقه بزنید.

بعد آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابه.

سپس بریزید داخل قالب مربع ۲۲ در ۲۲ و بره تو فر. دمای فر ۱۸۰درجه سانتی‌گراد  و یک ربع قبل فر گرم بشه.

تا کیک بپزه ما بریم سراغ مواد مرطوب کردن کیک. شیر و شکر و خامه صبحانه رو بریزید داخل قابلمه و بذارید رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا خامه کاملا حل بشه و همین طور شکر حالا بزارید کناری تا خنک بشه.

کیک که پخت از فر بیارید بیرون و بزارید کاملا خنک بشه. بعد اینکه کاملا خنک شد روی سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ کنید و از این مخلوط شیر بدید روش.

همه‌ی شیر رو بدید روش و بره تو یخچال یک ساعتی استراحت کنه. حالا خامه قنادی رو فرم بدید و بدید روی سطح کیک با یه کاردک قشنگ صاف و یکدست کنید سطح کیک رو باز بزارید یخچال تا استراحت کنه

بریم سراغ کارامل. برای تهیه کارامل شکر رو بریزید داخل ماهیتابه و بزارید رو حرارت ملایم تا شکر کاملا حل بشه مدام تابه رو تکون بدید وتا شکر نسوزه و تلخ نشه.

وقتی شکر کاملا حل شد حالا کره و خامه صبحانه گرم رو بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن یه کارامل فوق العاده خوشمزه خواهید داشت.

کارامل رو بذارید کناری تا کاملا خنک بشه اگه داغ یا ولرم باشه ممکنه خامه رو آب کنه پس بزارید کاملا خنک بشه بعد بدید رو سطح کیک و یکدست پهن کنید.

مقداری از خامه قنادی رو بریزید داخل قیف و نوک قیف رو خیلی کم برش بزنید و با فاصله های یکسان خط بکشید روی سطح کارامل.

بعد با یه سیخ چوبی باز با رعایت فاصله سیخ چوبی رو یک دور از بالا به پایین و دور بعدی برعکس از پایین به بالا بکشید.


روش دوم طرز تهیه تریلیچه ترکیه ای

۵ عدد تخم مرغ رو با یک پیمانه شکر و ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل مخلوط کرده وبه مدت ۷ تا ۸ دقیقه هم میزنیم تا سفید و کشدار شود.

یک پیمانه و نیم ارد الک شده رو با یک قاشق مربا خوری بکنیگ پودر رو اضافه کرده وبا دور کند همزن هم میزنیم.

کف قالب رو چرب کرده و کاغذ روغنی میزاریم و مایه کیک رو داخلش میریزیم ویک دست پخشش میکنیم و به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میزاریم.

تو این فاصله هم ۳۰۰ گرم خامه قنادی رو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با همزن هم میزنیم تا فرم بگیره.

کیکمون که پخت رو میزاریم خنک شود سپس از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وکیک رو برعکس داخل قالب میزاریم با خلال چوبی تمام کیک رو سوراخ سوراخ کرده و یک پیمانه شیر رو روی کیک میریزیم سپس یه لایه از خامه فرم گرفته شده رو روی یک میمالیم یک دست روی کیک پخش میکنیم.

یک پیمانه شکر رو روی حرارت ملایم میزاریم تا و ذوب شود حرارت ملایم باشد وزود زود تابه رو تکون میدیم.

سپس نصف پیمانه اب ولرم اضافه کرده و مواظب باشید نسوزید در این مرحله شکرمون سفت میشه ولی کم کم دوباره روان میشود.

دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با ۱/۴ پیمانه اب مخلوط کرده و به شکرمون اضافه میکنیم. (میتونید از خامه صبحانه وکره هم استفاده کنید.)

هم میزنیم تا کاراملمون به غلظت دلخواه برسه و میزاریم خنک شود سپس روی خامه کیکمون یک دست پخش میکنیم و برای تزیین هم روی کاراملمون خطوطی با خامه میکشیم و با خلال دندان به شکل دلخواه تزیین میکنیم. نوش جان.

Rate this post