خودم عاشق بافت و طعم تی تاب هستم، اگه دنبال یه دستور تهیه دقیق برای تی تاپ خونگی هستید، این آموزش دقیقا همونه. مواد اولیه برای تهیه تی تاپ رو به احتمال زیاد تو خونه دارید، پس پیشنهاد می‌کنم دست بکار بشید و این تی تاپ خوشمزه رو تو خونه درست کنید.


مواد لازم برای تهیه تی تاب مغزدار بازاری در خانه (مواد لازم برای ۵ تا ۶ عدد تیپاپ ۲ لایه)

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • آرد ۲/۳ پیمانه استاندارد (۳ بار الک کنید)
  • آب ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری + روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • (اگه خواستین تیتاپتون ساده باشه پودر کاکائو رو حذف و ۱ ق غ آرد سفید اضافه کنید)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لایه میانی

  • کره ۲۵ گرم
  • پودر قند ۷۰ گرم
  • شیر ۱ قاشق سوپخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

آموزش روش تهیه تی تاب خانگی مغزدار به روش بازاری

طرز تهیه تیتاب مغزدار بازاری

برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید، حتی ذره ای زرده نباید قاطی سفیده بشه.

سفیده را با دور تند همزن بزنید، وقتی پف کرد و سفید شد شکر را در ۳ مرحله اضافه و مدام با همزن بزنید (۱ قاشق غذاخوری از شکر را جدا کنید و کنار بذارید.)

سفیده را آنقدر بزنید که وقتی کاسه را برعکس میکنید از کاسه نریزه، سپس سفیده را داخل یخچال بذارید.

زرده را با شکر باقیمانده و وانیل ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و روشن بشه.

در ادامه آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و به زرده اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط بشه.

سپس سفیده را در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

۲ قاشق غذاخوری از مواد را بردارید و در قیف بریزید.

پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کرده و دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.

کف قالب ۲۰ در ۳۰ را کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید.

مایه تی تاپ را داخل قالب بریزید و صاف کنید.

نوک قیف را ریز قیچی کنید و با مواد سفید روی مواد کاکائویی خط منحنی بکشید. (یا برعکس، یعنی با مواد کاکائویی روی مواد سفید خط منحنی بکشید.)

قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید.

وقتی تی تاپ خنک شد، از قالب خارج کنید و به سایز دلخواه برش بزنید و بین آنها کرم بزنید.

برای تهیه تی تاپ مغزدار باید کرم رو آماده کنید. برای آماده کردن کرم تیتاپ، پودر قند و کره ذوب شده و وانیل را ۴ تا ۵ دقیقه با همزن بزنید و بعد شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسه.

Rate this post