تانتونی مرغ استانبولی یه غذای ترکیه ای فوری با یه نون خونگی عالی و خوش بافته.

این مطلب دستور پخت یکی از غذاهای ترکیه ای هستش که با فلفل قرمز ترکیه ای یا پول بیبر درست میشه، این فلفل رو میتونین به راحتی تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه تانتونی مرغ استانبولی

مواد لازم نان

  • ۳ قاشق غذاخوری ماست
  • 1 و ⅕ لیوان آب
  • ۱/۵ قاشق چای خوری خمیر مایه
  • ۱ قاشق چای خوری شکر
  • ۱/۵ قاشق چای خوری نمک
  • ۶۲۰ گرم آرد (۴ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری سر پر)

مواد لازم تانتونی

  • یک کیلو گرم سینه مرغ
  • روغن گیاهی دلخواه
  • پودر فلفل قرمز ترکیه ای پول بیبر و نمک
  • پیاز یک عدد بزرگ (به دلخواه)

طرز ساندویچ مرغ تانتونی استانبولی به روش اصلی مرحله به مرحله

طرز تهیه تانتونی استانبولی با مرغ (ساندویچ مرغ ترکیه ای)

مرحله اول، تهیه نان

۱. تمام مواد را با هم در یک ظرف ترکیب کنید.

۲. به مدت ۲ ساعت ظرف خمیر را در جای گرمی قرار دهید و روی آن را با پارچه نازکی بپوشانید.

۳. به شکلی که در فیلم آمده به نان ها فرم دهید.(با این مقدار مواد ۵ عدد نان درست کنید)

۴. روی نانهای فرم داده را با پارچه پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید در سینی فر استراحت کنند.

۵. بعد از آن در دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.

طرز تهیه تانتونی

۱. مرغ را به صورت حبه حبه خرد کنید.

۲. تکه های مرغ را در یک تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید.

۳. در یک تابه دیگر مقدار بیشتری روغن ریخته و تکه های مرغ را به همراه پول بیبر و نمک در آن دوباره سرخ کنید.

۴. مقداری آب هم اضافه کرد و در تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ ها کاملا بپزند.

۵. بعد از پخت نان ها را به شکلی که در فیلم آمده برش بزنید. روی سطح آنها را با آب مواد مرطوب کنید.سپس مرغ های طعم دار را روی نان ها بریزید.

۶. با مقداری پیاز و جعفری خرد شده به اضافه ی سماق، لیموترش، خیارشور، گوجه خرد شده و ترشی فلفل می توانید این غذای ترکیه ای را سرو کنید. نوش جان

نکته: در این دستور از پیاز استفاده نشده ،میتوانید برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود ،ابتدا یک پیاز بزرگ را ریز خرد کرده و اندکی تفت دهید سپس مرغ ها را به آن اضافه و سرخ کنید.

5/5 - (2 امتیاز)