دستور پخت این شیرینی اسلایس پاپیونی رو کمتر جایی می تونید پیدا کنید. یه شیرینی خوشمزه و خاص که برای پذیرایی از مهمون ها عالیه. طرز پخت امتحان شده هست و مقدار مواد اولیه هم دقیقه. بریم برای آموزش اسلایس پاپیونی.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسلایس پاپیونی

مواد لازم مرحله اول

  • کره سوپرطلایی طلایی ۱۰۰ گرم
  • شکر یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک بین دو انگشت
  • زعفران آب شده یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • آرد سفید به میزان لازم

طرز تهیه اسلایس پاپیونی

طرز تهیه شیرینی اسلایس پاپیونی
در مرحله اول کره، شکر، زعفران آب شده، وانیل، بیکینگ پودر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را کف سینی از قبل چرب شده ۲۵ در ۳۵ پهن میکنیم و با وردنه غلطکی خوب سطح شیرینی را صاف میکنیم چنگال زده و مرحله دوم را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله دوم

  • کنجد سفید تفت داده شده ۳ پیمانه
  • کیک صبحانه رضویی پودر شده ۳ پیمانه
  • پودرشکر یک سوم پیمانه
  • دارچین یک قاشق سوپ خوری
  • گلاب سه قاشق سوپ خوری
  • عسل یک پیمانه

طرز تهیه

در مرحله دوم کیک پودر شده، کنجد، پودرشکر، دارچین و گلاب را با دست مخلوط میکنیم عسل کم کم اضافه میکنیم تا حالت چسبانک به خود بگیرید. یه دفعه نریزین که موادتون شل بشه وقتی مواد حالت چسبناک به خود گرفت مواد را روی خمیر اول پهن و یک نایلون نازک روی شیرینی انداخته و با وردنه غلطکی خوب سطح شیرینی را صاف میکنیم و مرحله سوم را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله سوم

  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • شیر یک دوم پیمانه
  • روغن جامد چهار قاشق سوپ خوری
  • زعفران آب شده چند قطره
  • پودر کاکائو به میزان لازم
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد به میزان لازم

طرز تهیه

در مرحله سوم شیر، زرده تخم مرغ، روغن و وانیل را با هم مخلوط حالا مواد را نصف کرده به یکی زعفران به یکی کاکائو. آرد را کم کم به دو مواد اضافه کنید و یک خمیر زعفرانی و یک خمیر کاکائویی بدست بیارید.

خمیر زعفرانی را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله دوم انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم.

حالا خمیر کاکائویی را روی سطحی صاف باز کرده و با قالب مربع قالب زده و پشت هر مربع کمی عسل زده و از بالا میچینیم میایم پایین.

وقتی که مربع های کاکائویی چیدیم از وسط هر مربع با یک تیغ برش زده تا حالت پاپیون در بیاد شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار داده به مدت نیم ساعت الی چهل دقیقه وقتی اطراف شیرینی طلایی شد و از سینی جدا شیرینی ما پخته شیرینی را بیرون آورده و یک پیمانه شربت بار به شیرینی میدهیم شیرینی را بعد از خنک شدن داخل فریزر قرار داده به مدت سه ساعت بعد بیرون آورده و برش ها را جدا میکنیم.