شیرینی تبریزی یه شیرینی خوشمزه و مجلسیه که طرز پخت خیلی راحتی داره. با کمترین مواد اولیه این شیرینی تبریزی خوشمزه رو درست کنید. این شیرینی تو کمترین زمان ممکن هم درست میشه.
امیدوارم درست کنید و از طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی تبریزی
- کره در دمای محیط ۱۰۰ گرم
- پودرقند ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان فرانسوی دسته دار)
- آرد ۱۲۰گرم (1 لیوان فرانسوی دسته دار)
- بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
دستور پخت شیرینی تبریزی خوشمزه با پیمانه لیوان
برای شروع ابتدا کره را با پودر قند با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ شود آرد، سپس بیکینگ پودر و هل رو به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست و شکل گرد کف ظرف جمع بشه.
کف سینی را کاغذ روغنی بگذارید و با دستکش از مواد به اندازه گردو بردارید و گرد کنید.
داخل سینی بچینید و با هر طرحی دوست دارید روی شیرینی طرح ایجاد کنید و در فر از قبل شده با دمای ۱۶۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخت کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی تبریزی
- اگه فر ندارید کف تابه هم میتونید درست کنید داخل تابه کاغذ روغنی بزارید با شعله خیلی ملایم با شعله پخش کن حدود ۱۵دقیقه پخت کنید.
- اصلا از دست استفاده نکنید و گرنه روغن میندازه. در کل شیرینی هایی که از کره داخلشون استفاده میشه رو به هیچ عنوان با دست ورز ندید چون که به روغن میوفته و شیرینی هاتون خراب میشه.
- به جای کره میتونید از روغن جامد قنادی استفاده کنید، ولی کره طعم خیلی بهتری به شیرینی شما میده.
- دقت کنید شیرینی تغییر رنگ نده و بافت نرم خودش رو حفظ کنه فر من دمای تند و تیزی داره یکم بیشتر شد.
- به دلخواه میتونید قبل از پخت کمی پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید.
- فر رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید.
- توجه داشته باشید که رنگ شیرینی تبریزی نباید تغییر کنه.
- وقتی که شیرینی تبریزی هنوز گرمه، خیلی نرمه، پس زمان بدید تا خنک بشه و بعد جابجاش کنید.