شیرینی سه آرد از شیرینی های راحت و خوشمزه ست که در طعم و شکل مختلف میشه درست کرد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی سه آرد با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

  • آرد سفید حدود ۲۰۰ گرم (حدود یک و یک سوم لیوان)
  • آرد برنج ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
  • آرد نخودچی ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
  • پودر قند ۱۴۰ گرم (کمی کمتر از یک لیوان)
  • روغن جامد ۱۸۰ گرم (دو سوم لیوان)
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری

دستور پخت شیرینی سه آرد با پیمانه لیوان فرانسوی

طرز تهیه شیرینی سه آرد با پیمانه لیوان

 

من نصف روغن حیوانی و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم. در این شیرینی روغن صاف قنادی، روغن نیمه جامد و یا روغن حیوانی می تونید استفاده کنید و یا ترکیبی از این سه روغن. به نکات پخت شیرینی 3 آرد حتما توجه کنید.

برای شروع ابتدا روغن و پودر قند الک شده رو با همزن نزدیک ۵ دقیقه خوب زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه.

آرد ها رو الک کردم و ریختم. آرد سفید رو به تدریج اضافه کردم . ممکنه کمی از آرد باقی بمونه. خمیر ورز دادن زیاد نداره. با نوک انگشت جمع بشه. آرد زیادی لطافت رو از بین می بره.

خمیر رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی ۱ قاشق چای خوری پودر هل، دیگری ۱ قاشق چای خوری زعفران غلیظ و یکی ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه کردم و ترکیب کردم .

خمیرها رو نزدیک ۵ تا ۶ ساعت محیط نسبتا خنک استراحت قرار دادم .

طرح و شکل دادن دل به خواهی. از خمیر گوله هایی به اندازه ۱ قاشق چای خوری برداشته، توی دست گرد کرده و روش مهر زده یا با چاقو طرح انداخته. سری سوم رو بین دو تا نایلون باز کردم و با کاتر، قالب زدم.

روی یک سری تخم خرفه و یک سری پودر پسته ریختم. سینی رو داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه، حدود ۱۵ دقیقه قرار دادم.

برای پخت شیرینی سه آرد بدون فر میتونید داخل تابه کاغذ روغنی بزارید و روی اجاق گاز با شعله پخش کن و دمکنی بپزید. حدود 10 تا 15 دقيقه با حرارت ملايم بپزید.

این شیرینی نرم هست، کاملا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید.

نکات مهم و فوت و فن های پخت شیرینی سه آرد

  • با مقدار مواد بالا حدودا ۰ ۸ عدد شیرینی ، به وزن حدودا ۷۰۰ گرم میشه.
  • بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید.
  • ماندگاری توی ظرف درب بسته و در محیط خنک تا چندین ماه با کیفیت می مونه.
  • روغن جامد که هم می تونید روغن صاف قنادی استفاده کنید و یا روغن نیمه جامد، روغن نیمه جامد (همون حلبی ها) رو صاف کنید و در شیرینی استفاده کنید با این شکل که روغن رو روی حرارت ترجیحا غیر مستقیم آب کنید و بزارید کنار کمی از دما افتاد بزارید یخچال تا بسته بشه و بعد از قسمت سفت آن بردارید و داخل شیرینی ها استفاده کنید.
  • کره رو جایگزین روغن نکنید مگر مجبور باشید و در این صورت دوغ کره گرفته بشه کیفیت با روغن جامد بهتره.

5/5 - (1 امتیاز)